Lampard: Carlo személyében a Madridnak egy nagyszerű edzője van

A londoniak vezetőedzője is elmondta véleményét a ma esti összecsapás előtt. 

“Abban egyetértünk, hogy az ellenfelünk nagyon magas szintet képvisel, de ha megfelelően tesszük a dolgunkat és keményen dolgozunk, ha jó döntéseket hozunk a meccsen, akkor bármi lehetséges.”

“Afelől nincs kétségem, hogy a stadion hangulata pozitív lesz. Ezzel persze a mérkőzés előtti percekre és a meccs kezdetére gondolok, hiszen a továbbiak leginkább rajtunk múlnak, azon, hogy tudunk egy igazi vággyal és a fordítást elősegítő elképzeléssel játszani.”

“Többször is tanúja voltam már a Stamford Bridge-en az ilyen estéknek, így tudom, hogy a hangulat nagyszerű lesz. Az viszont a mi dolgunk, hogy már a mérkőzés elején megmutassuk, illetve meggyőzzük a szurkolóinkat arról, hogy elhivatottak vagyunk. Mindez fontos, hiszen a szurkolóink segíthetnek bennünket hazai pályán. Ebben biztos vagyok, a mi dolgunk pedig annyi, hogy megfelelően játsszunk.”

“Ami a Real Madridot illeti, külső szemlélőként azt mondhatom, hogy mindenekelőtt van egy nagyszerű edzőjük Carlo Ancelotti személyében, akit nagyon jól ismerek, hiszen dolgoztunk együtt. Minden elismerés az övé, amit az előző idényben láthattunk tőlük a menetelésük során, az nagyszerű visszatükröződése volt az ő munkájának.”

“Ezen kívül van egy olyan mag a csapatban, akik már nagyon régóta a keret részei, évről évre a legmagasabb szintet képviselve. Tehetségesek, alázatosak a munka iránt, vezető személyiségek és irányítják a csapat.”

“Természetesen Modrićról, Kroosról, Benzemáról és a többiekről beszélek. Nagyon jó receptjük van ahhoz, hogy egy csapat hosszú időn át sikeres lehessen.”

“Mindemellett vannak tehetséges virtuózok a csapatban, akik bármelyik pillanatban képesek eldönteni egy meccset, függetlenül attól, hogy a Real Madrid kontrollálja-e a meccset vagy sem. Ezek a különleges támadók ezen a szinten létfontosságúak a siker tekintetében, és a Madrid rendelkezik ilyenekkel. Nagyon jó egységet alkotnak tehát, ez pedig kulcs a hosszantartó sikeres időszakokhoz.”

Forrás: chealseafc.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…