Ceballos: Támadásban jók voltunk, a saját tempónkat erőltettük a meccsre

Dani Ceballos (forrás: realmadrid.com)
Dani Ceballos (forrás: realmadrid.com)

A Real Madrid 4-2-re legyőzte az Almería együttesét a spanyol bajnokság 32. fordulójában. A lefújás után a játékosok részéről Dani Ceballos és Lucas Vázquez értékelte a látottakat.

Ceballos

A mérkőzés

„Támadásban nagyon jók voltunk. Nehéz volt néhány érintésből megoldani a dolgokat, de sikerült a saját tempónkban játszani. Nagyon jól érzem magam és várom, hogy energiát adhassak a csapatnak. Az edző és a csapattársaim is nagyon önbizalommal rendelkeznek, ez pedig szerintem engem is segít abban, hogy a legjobb formámat hozzam.”

Összjáték Vinivel

„Nagyon jól megértem őt. Nagyon közel állunk egymáshoz és már ha összenézünk, tudom, mikor hova mozog vagy hova szeretné kapni a labdát. Ez alapvető.”

Több játékidő

„Nagy kár, hogy Modrić megsérült, de több hely is van a középpályán és remélhetőleg a soron következő meccseken lehetőséget kapok, ez nagyszerű lenne számomra.”

Posztja

„Jobban érzem magam a bal oldalon, mert szélesebb rálátásom van a pályára. A jobb oldalon bonyolultabb játszani, de most ez a dolgom. Remélem, sikerül fenntartani egyfajta folytonosságot.”

„Az edző dönt, de a célom, hogy több lehetőséget kapjak és ha szüksége van rám, akkor biztosan számíthat rám ezen a poszton. A belém fektetett bizalma nagyon boldoggá tesz.”

Lucas Vázquez

A mérkőzés

„Jó meccs volt, védekezésben és támadásban is. Nagy intenzitással és önbizalommal játszottunk. Mutatós futballt játszottunk, sok helyzetet alakítottunk ki és ezzel elégedettek vagyunk.”

Benzema és Rodrygo teljesítménye

„Ebben nincs meglepetés. Tudjuk, mire képesek, minden nap látjuk őket edzésen, két világklasszis játékosról van szó. Benzema aranylabdás, Rodrygo pedig csodálatosan fejlődik és nagyon örülünk a mutatott formájának.”

Kapott gól közvetlenül a félidő előtt

„Jó lett volna 3-0-val zárni a félidőt, frusztráló volt, amikor betaláltak, mert szerettük volna kapott gól nélkül lehozni a találkozót.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Endrick
Tovább

Endrick: Levél az öcsémnek

A brazil tehetség a Players Tribune hasábjain tett közzé egy levelet, amelyet jelenleg 4 éves öccsének írt, és…
Rodrygo Goes
Tovább

Rodrygo: Soha nem elégszem meg a vereséggel

A Real Madrid brazil kiválósága egy angol lapnak adott interjút, amelyben beszélt a válogatottról, rasszizmusról, félelmekről… Válogatott „Sokkal…