Benzemát is Szaúd-Arábiába csábítják

Karim Benzema
Karim Benzema

A hírek szerint a francia játékos átgondolja a lehetőségeket, és a héten dönt a jövőjéről.

Eléggé eseménydúsra sikeredett ez a pünkösdhétfő a Real Madrid szurkolói számára. Úgy néz ki, hogy Dani Ceballos mégis hosszabbíthat a klubbal, miközben szinte tényként közli a spanyol sajtó, hogy Joselu érkezik Mariano helyére, ráadásul ez nem jelenti azt, hogy ő lesz az egyetlen érkező a csatárposztra. További átigazolási híreket a Rövid hírek menüpontban találsz.

A legnagyobb hír a mai napon egyértelműen az volt, hogy Karim Benzema fontolgatja annak a lehetőségét, hogy 14 év után elhagyja a Real Madridot. Az aranylabdás támadónak Szaúd-Arábiából van egy ajánlata, elképesztő összegekkel csábítja őt a friss bajnok, Al-Ittihad csapata. Benzema két évre 200 millió eurót kapna, illetve nála maradnának a reklámjogok is.

A szaúdi csapat elnöke arra a kérdésre, hogy érkezik-e Benzema, a következőt nyilatkozta: “Ha Isten is úgy akarja, akkor igen.”

“A forrás ugyanaz az ember, aki annak idején előre megmondta Cristiano Ronaldo Al-Nassrbe való igazolását, illetve tőle jött az a hír is, hogy Lionel Messi az Al-Hilal játékosa lehet idén nyáron.”

Így reagált a hírre a MARCA újságírója, José Félix Díaz.

A Real Madrid vezetősége ezidáig teljes biztos volt abban, hogy Karim Benzema marad, sőt, meeg is hosszabbítja majd a szerződését. Amennyiben a francia mégis a távozni szeretne, a klub tiszteletben fogja tartani a döntését.

Forrás: MARCA, Relevo
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK