Hivatalos közlemény: Marco Asensio

Real Madrid hivatalos közlemény

A Real Madrid hivatalos közleménye a spanyol támadót illetően.

A klub vezetősége szeretné kifejezni háláját és szeretetét Marco Asensio irányába, aki hét éven keresztül védelmezte a Real Madrid címerét.

20 esztendős korában csatlakozott a csapathoz, és egyike lehetett azoknak, akik történelmet írtak a klub egyik legsikeresebb érájában.

Marco Asensio 17 trófeát emelhetett a magasba: 3 alkalommal nyert BL-t, 4-szer klubvilágbajnokságot, 3-szor UEFA-szuperkupát, 3 alkalommal bajnokságot, 3-szor spanyol szuperkupát, illetve egyszer a spanyol szuperkupát.

Madridistaként sosem felejtjük el az itteni pályafutását, valamint a címekhez való hozzájárulását. Ez a klub mindig az otthona lesz, és csak a legjobbakat kívánjuk számára és családja számára is életének következő szakaszában.

Forrás: realmadrid.com
Komment
  1. Hát ma a szívem szakadt meg! 😢 A végsőkig bíztam abban, hogy marad. De teljesen megértem. Örökké az egyik kedvencem marad!

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Thibaut Courtois
Tovább

Orvosi jelentés: Thibaut Courtois

A Real Madrid hivatalos közleménye a játékos műtétje kapcsán. Játékosunk, Thibaut Courtois a Real Madrid orvosi csapatának felügyelete…
Real Madrid hivatalos közlemény
Tovább

Hivatalos közlemény

A tegnapi napon a klub ismét hivatalos úton reagált az El Sadarban elhangzott, Vinícius-t célzó szurkolói inzultusokra. Az…
Real Madrid hivatalos közlemény
Tovább

Hivatalos közlemény

A klub hivatalos úton is reagált a hétközi BL-meccseken tapasztalt rasszista megnyilvánulásokra. A Real Madrid hivatalos panaszt nyújtott…