Kroos: Utólag mindenki azt mondaná, hogy Hazard nem volt jó igazolás

Kroos
Kroos (forrás: realmadrid.com)

A szerdai napok podcast napok: Toni Kroos, és testvére Felix, heti rendszerességgel osztják meg gondolataikat a legkülönbözőbb témákkal kapcsolatosan, majd azokat az interneten nyilvánosságra is hozzák. Mint mindig, ezúttal is bőven volt miről beszélgetniük az „Einfach mal luppen” című podcast felvétele alatt.

A testvérpár szót ejtett Jude Bellingham leigazolásáról, Karim Benzema távozásáról és Eden Hazard búcsújáról is, akit Kroos némi kritikával illetett a Real Madirdnál töltött időszakára vonatkozóan. Ezek voltak Toni Kroos legkiemelkedőbb állításai:

Bellingham

„Ő egy top játékos, akit több csapat is meg akart szerezni az életkora és sokszínű tehetsége miatt. Általában nagyon bízom a menedzsereinkben. Ha a Real Madrid ennyit tett a leigazolásáért, remélem, hogy egy nagyon jó igazolás lesz a számunkra. Amennyiben ugyanolyan jól fog teljesíteni, mint a Dortmundban, azt fogjuk mondani, hogy egy jó üzlet volt. Ha nem, akkor nem.”

A 103 millió eurós összeg Bellinghamért

„Volt olyan is, aki sok pénzért érkezett és többé kevésbé felfüggesztette a karrierjét (Eden Hazard-ra utalva – a szerk. kieg.). Sok pénzbe került, és azt gondolom utólag mindenki azt mondaná, hogy nem volt jó igazolás. Viszont legyünk optimisták. Amennyiben ez már hivatalos, akkor üdvözlünk Madridban.”

Benzema:

„Ezek a döntések rajtad múlnak. A körülmények is meghatározzák a döntésedet. Azt hiszem, hogy 20 vagy 21 éves korában érkezett a Realhoz. Amit ő adott a klubnak, a fontos gólok, amelyeket szerzett… A tavalyi év csak hab volt a tortán. Kevés olyan támadó volt az elmúlt 15 évben, aki úgy bánt a labdával, mint ő, és aki nem csak a gólszerzésre összpontosított. Ehhez kétség sem férhet. Öröm volt egy ilyen játékost, ennyi éven keresztül figyelni.”

A bejelentés pillanata

„Azt gondoltam, hogy továbbra is az jár a fejében, hogy Madridban fejezi be a pályafutását. Megértem, hogy mindent ilyen gyorsan aláírtak, véglegesítettek és kommunikáltak. Szerintem nagyon fontos volt számára, hogy elbúcsúzzon a Bernabéutól. Figyelembe véve, hogy mennyi idő állt rendelkezésre, méltó búcsú volt. Látszott, hogy minden rövid idő alatt történt, ha nem így lett volna, akkor valami mást szerveztek volna neki. Véleményem szerint nagyon kevesen tudták róla, a legtöbben a hivatalos közleményből értesültek erről. Nem tett külön bejelentést nekünk, vagy bármi hasonló.”

Forrás: AS
Komment
  1. Kroos a pályaálló csillaga,ként az elit foci szürke eminenciása. Észre vehetnék már a szakmai értékeléseknél!

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK