Arda Güler: Amikor a Real Madrid hív, minden más ajánlat értéktelenné válik

Arad Güler
Arad Güler első sajtótájékoztatója a Real Madrid játékosaként. (forrás: realmadrid.com)

A klub legújabb szerzeménye a bemutatása után megtartotta első sajtótájékoztatóját is a Real Madrid játékosaként.

Az örökké emlékezetes bemutatás

Arda Güler csütörtök este érkezett meg Madridba. Az orvosi vizsgálatra péntek reggel került sor, aztán hivatalosan is aláírta a szerződését Florentino Pérezzel, majd következett a bemutatása.

A bemutatás a szokás mederben folyt, egy remek videós összeállítást vetítettek le Arda Güler legszebb megmozdulásaiból, aztán következett Pérez beszéde. És ekkor történt egy megmosolyogtató pillanat: Arda Güler azt hitte, hogy a taps annak szól, hogy Pérez befejezte a beszédet és most ő következik, ezért fel is ment az emelvényre Pérez mellé, aki viszont még közel sem ért mondandója végére, így a maradék 10 percet az elnök mellett hallgatta végig a török játékos.

Pérez persze gyorsan kapcsolt, és mikor Arda beszéde következett, ami igazából csak 10 másodperc volt, ő is állva hallgatta végig őt.

Ekkor Arda a következőket mondta:

“Mindenek előtt szeretnék köszönetet mondani a családomnak, a klubnak, és az elnök úrnak is a kedves szavakért. Az a célom, hogy a Real Madrid legendája legyek. Köszönöm!”

A bemutatáson ott volt Arda családja is. Az anyukája küzdött is a könnyeivel, amire a fiától érkezett a segítség:

Az első sajtótájékoztató

“Először is, szeretnék megemlékezni Di Stéfanóról. Ez a világ legnagyobb és legfontosabb klubja, hihetetlenül boldog és büszke vagyok, amiért itt lehetek. Több klub is érdeklődött irántam, de mindig is a Real Madrid volt a célom. Minden tudásomat és tehetségemet magammal viszem majd a pályára a Real Madridért.”

Kedvelt poszt

“Leginkább a pálya közepén érzem jól magam. De ez igazából nem számít, meg akarok küzdeni a helyemért. Készen állok a versenyre. Szeretek a jobb szélen is játszani, szeretem a támadófocit és szeretek gólhelyzeteket kialakítani. A posztomat majd az edző eldönti.”

A középpálya

“Elképesztően sok remek játékos van már itt. De ahogy mondtam, készen állok a bizonyításra és a versenyre. Ki fogom érdemelni a helyemet, és ezért mindent bele is fogok adni. Semmi más nem jár most a fejemben. Megkaptam a lehetőséget, hogy itt játsszak, és pontosan ezt fogom tenni.”

“Szeretnék itt maradni, nem megyek kölcsönbe, itt akarok játszani. Ha megkapom a lehetőséget, élni fogok vele.”

Kedvenc madridi legendák

“A Real Madridnak hatalmas múltja és hagyatéka van. Számomra Cristiano Ronaldo, Özil, Zidane és Guti a legnagyobbak. Legendák. Én is formálni szeretném a klub történelmét.”

Beszélgetés Ancelottival

“Amikor elkezdődött a folyamat, akkor többször is beszéltem vele telefonon. Elmondta, hogy szeretné, ha a csapat tagja lennék és mesélt a terveiről is velem és a csapattal kapcsolatban is. Nagyon tisztelem Carlót.”

Első emlékek a klubról

“Emlékszem a Bajnokok Ligája döntőkre. Az elmúlt győzelmeket együtt néztem végig a barátaimmal.”

Arda Güler a családjával és Florentino Pérezzel.
Arda Güler a családjával és Florentino Pérezzel. (forrás: realmadrid.com)

Luka Modrić

“Több kiemelkedő középpályás is van, de számomra Luka Modrić a világ legjobbja, meg is fogom ragadni a lehetőséget, hogy tanuljak tőle. Nagyon nagyra tartom őt.”

Kapcsolat Özillel

“Beszéltem vele is, elmondta, hogy a Real Madrid a világ legnagyobb és legfontosabb klubja. Özil olyan számomra, mintha a testvérem lenne, mindig is csak jó dolgokat mondott a klubról és sok tanácsot is kaptam tőle.”

Más klubok érdeklődése

“Ahogy már említettem, több klub is meg akart szerezni, például a Barcelona is.”

“De amikor a Real Madrid feltűnik, és azt mondják, hogy itt játszhatok, akkor minden más ajánlat értéktelenné válik. Ez a világ legjobb klubja, semmi másra nem volt szükségem ahhoz, hogy meggyőzzenek.”

Távozás a Fenerbahçétól

“Érzelmileg eléggé kemény volt, de ha a világ legjobb klubja hív, és te is ide szeretnél jönni, akkor nincs mit tenni. Imádom a Fenert, és remélem, nem haragszanak rám a döntésem miatt. Meg fogják érteni, hogy a világ legnagyobb klubjában szeretnék sikereket elérni. Emellett pénzügyileg is segíti őket az ideigazolásom.”


Emilio Butragueño szavai Arda Gülernek:

Kedves Arda! Üdvözlünk a Real Madridban, ahol rengeteg izgalom vár rád. A klubnál minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni, hogy te és a családod is jól érezzétek itt magatokat. Ahogyan az elnök úr is elmondta, a szurkolóink, az értékeink segítenek majd téged abban, hogy szembe nézz ezzel a kihívással. Még egyszer gratulálok, és üdv az új otthonodban.”

Ez már csak mi tesszük hozzá, de természetesen volt egy újságíró, aki Kylian Mbappéról kérdezte az új szerzeményt, aki viszont teljesen ignorálta a kérdést, és arról kezdett el beszélni, miért is van itt.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Thibaut Courtois
Tovább

Orvosi jelentés: Thibaut Courtois

A Real Madrid hivatalos közleménye a játékos műtétje kapcsán. Játékosunk, Thibaut Courtois a Real Madrid orvosi csapatának felügyelete…
Real Madrid hivatalos közlemény
Tovább

Hivatalos közlemény

A tegnapi napon a klub ismét hivatalos úton reagált az El Sadarban elhangzott, Vinícius-t célzó szurkolói inzultusokra. Az…