Sergio Arribas hamarosan az Almería játékosa lesz

Sergio Arribas
Arribas 28 másodperccel a becserélése után megszerezte első gólját a Real Madrid első csapatában az Al Ahly ellen. // kép: realmadrid.com

Bár még nincs hivatalos bejelentés, de megbízható spanyol forrás már tényként közli az üzletet.

A The Athletic újságírója, Mario Cortegana szerint Arribas játékjogainak 50%-áért 8 millió euró körüli összeget fog kapni a Real Madrid, valamint a fővárosi klubnak elővásárlási joga is lesz a spanyol középpályásra.

Sergio Arribas 2012-ben csatlakozott a Real Madrid akadémiájához, végigjárta a korosztályos csapatokat, majd meghatározó játékos lett a Castillában, az első csapatban pedig tavaly debütált. Bár sokan azt várták, hogy majd a keret tagja is marad, Carlo Ancelotti egyáltalán nem számolt vele az idei szezonban. A fiatal tehetségnek több kérője is akadt, külföldről  és Spanyolországból is, végül úgy néz ki, hogy az Almería lesz a befutó. 

Sergio Arribas
Sergio Arribas a Real Madrid Castilla kulcsembere volt. // kép: realmadrid.com

A hírek szerint a spanyol csapat elnöke mindennél jobban szerette volna leigazolni Arribast, akit a klub egyik kulcsjátékosaként képzel el a jövőben.

A Real Madridnál úgy látták jónak, hogy a fejlődés érdekében, elengedik Arribast, de nem feledkeznek meg róla, hiszen tisztában vannak vele, mekkora tehetség is a srác. De most egyszerűen nincs neki hely az első csapat keretében. A klub egyébként a Castilla másik két meghatározó játékosától is megválik: Carlos Dotor a Celta Vigóban, míg Rafa Marin az Alavésben folytatja.

Arribas a következő napokban esik át a kötelező orvosi vizsgálatokon, aztán csatlakozik az új csapatához a bajnoki idény kezdete előtt.

Szerinted vissza fog még térni Arribas a Real Madridhoz?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
Forrás: The Athletic
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK