Arda Gülerre is térdműtét vár

A török játékos még az előszezon során sérült meg, azóta speciális kezelést kap, de úgy néz ki, hogy elkerülhetetlen a műtét.

A The Athletic információi szerint az elmúlt órákban hozták meg a klub orvosai a végleges döntést, miután minden adatot és lehetőséget gondosan kielemeztek. Már csak néhány részletet kell elrendezni a műtét előtt.

Nagy esély van rá, hogy a beavatkozást az a Manuel Leyes fogja végezni Madridban, aki 2021-ben Sergio Ramost, 2019-ben Marco Asensiót, míg 2016-ban Luka Modricot műtötte meg.

Előzetes hírek szerint Arda Güler felépülése másfél hónapot fog igénybe venni, és minden bizonnyal a válogatott szünet után térhet majd vissza – és mutatkozhat be végre a Real Madridban.

Güler egyébként az amerikai előszezon során sérült meg egy edzésen és július 21-e óta nincs bevethető állapotban. A klubnál először túlterhelésre gyanakodtak, de aztán a vizsgálatot kimutatták a porcsérülést.

Ezután kezdtek el egy konzervatív kezelést alkalmazni Arda Güler térdén, melynek az első részére jól is reagált, nem tapasztalt fájdalmat, de aztán a kezelés második része nem győzte meg a klubot, és bebizonyosodott, hogy a műtét lesz a megoldás.

Forrás: The Athletic
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK