Valverde: Mindent megteszünk, hogy garantáljuk a remek hangulatot

Ernesto Valverde
Ernesto Valverde (forrás: Youtube Screenshot, Athletic Club)

Az Athletic Bilbao vezetőedzője, Ernesto Valverde is megosztotta gondolatait az első bajnoki találkozót megelőzően.

San Mamés

„Az ilyen mérkőzéseken a szurkolók mindig mögöttünk állnak. A San Mamés ebben a tekintetben sosem hagy minket cserben. A csapat olyan erőket mozgósít, amelyeknek a köszönhetően az emberek azt érzik, hogy ők is kiveszik a részüket ebből, elkötelezettek a csapat játéka mellett. Mindent megteszünk, hogy garantáljuk a remek hangulatot. Ténylegesen jól szeretnénk kezdeni a szezont.”

Az ellenfél

„Nagyszerű minőséget képviselő ellenféllel szemben kezdjük a szezont, támadásban és védekezésben is kiválóak. Tehetséges egyéniségeik vannak, akik erősek és gyorsak. Egy stabil csapat, amely idővel egyre jobb lesz.”

„Ki kell tartanunk 90 percen keresztül, hogy biztosítsuk, hogy ne kapjunk gólt. Ugyanakkor veszélyesnek kell lennünk, vissza kell szorítanunk őket. Volt néhány kemény mérkőzésünk a nyáron, amelyek jó alapul szolgáltak nekünk erre az első találkozóra. Az a célunk, hogy jól kezdjünk, és önbizalmat gyűjtsünk.”

Forrás: athletic-club.eus
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Özil
Tovább

Özil: A Real Madrid a BL esélyese

A Real Madrid korábbi középpályása a MARCA újságírójával beszélgetett. Már eltelt egy év azóta, hogy úgy döntöttél, felhagysz…