Ancelotti: Bellingham lenyűgöző

A győzelemmel vett első akadályt követően Carlo Ancelotti értékelte a látottakat. 

“Jól játszottunk, kiváltképp az első félidőben, ahol magas volt a játékunk intenzitása. A második játékrészben lelassítottunk, kevésbé irányítottunk, de védekezésben jól teljesítettünk.”

“Nyilvánvaló, hogy ha egy csapat teljes egésze elhivatott, megfelelő mindenki hozzáállása, akkor védekezésben is erősebbek vagyunk. A játékosok jól helyezkedtek, kemények voltak a párharcok során. Az első félidőben rengeteg labdát szereztünk. A csapatnak tetszik ez a stílus, tényleg jól teljesítettünk védekezésben.”

“Bellingham lenyűgöző. A személyisége nagyon erős, rendkívül gyorsan alkalmazkodik a csapat játékrendszeréhez is. Olyan, mintha már nagyon rég velünk lenne. Nagyon tehetséges játékos.”

“Rodrygo játéka különbözik Joseluétól. Remekül működtek együtt Valverdével és Carvajallal a jobb oldalon. Rodrygo nagyon gyorsan alkalmazkodik ehhez a formációhoz, ahogy Vini is. Nagyon fiatalok, jól haladnak, de folytatniuk kell a folyamatos fejlődést. Remélhetőleg Rodrygo idén több gólt szerez majd, mint az előző idényben.”

“Militão térde kificamodott. Nem nézett ki jól, a következő órákban vizsgálatoknak vetik alá. Remélhetőleg semmi komoly, de nagyon aggódunk, semmi sem zárható ki egyértelműen.”

“Lunin nagyon jól teljesített. Nyugodt volt, koncentrált. Jól játszotta előre a labdát, magabiztos volt a magasan érkező beíveléseknél is. Nyugalmat és koncentrációt sugárzott.”

“Kroos és Modrić a keret tagjai, akik rengeteg minőséget hordoznak magukban. Nem tudom azt mondani, hogy cserejátékosok lesznek az idény során. Nagyon fontos játékosaink. Ma ezt az összeállítást választottam, de lehet, hogy a következő meccsen változtatok.”

“Kepa nem a Real Madrid játékosa. Nem beszélek olyanokról, akik nem a mi játékosaink.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK