Valverde: Összességében jobbak voltak nálunk

Ernesto Valverde
Ernesto Valverde (forrás: Youtube Screenshot, Athletic Club)

A hazaiak vezetőedzője, Ernesto Valverde őszintén reagált a mérkőzést követően az újságírói kérdésekre.

„Megérdemelten nyert a Real Madrid. Az első 20 perc kiegyenlített volt, de onnantól kezdve ők voltak a veszélyesebbek, nekünk pedig nehéz volt a kapu elé kerülnünk. Az első lehetőségükből gólt szereztek, de sokkal nyugodtabbak voltak nálunk, és ezt ki is használták.”

„A második félidőben feljavultunk, de összességében jobbak voltak nálunk. Nem ez volt a legjobb mérkőzésünk. Tavaly ugyanilyen eredmény mellett szenvedtünk vereséget, de akkor mégis jobb érzéssel jöttünk le a pályáról.”

„Nem szerepeltünk jól. Szeretném azt gondolni, hogy ők voltak sokkal jobbak, de nem felejthetjük el, hogy ennél jobban kellett volna játszanunk. Nehéz meccs volt ez a debütálásra és egyben visszatérésre. Ez jó hír, végül is hosszú a szezon. Unai Gómez jól szerepelt az előszezon során, sokat fog hozzátenni a játékhoz. Imanol több tapasztalattal rendelkezik, de komoly sérülésből tér vissza, és hozzá kell szoknia ehhez a szinthez. Ami pedig Galarretát illeti, visszatért az otthonába, hosszú utat tett meg, és nagy reményeket fűzünk hozzá.”

Forrás: athletic-club.eus
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK