Kepa hivatalos bemutatása

Kepa és Florentino Pérez
Kepa és Florentino Pérez a játékos bemutatásán. // kép: realmadrid.com

A mai napon 13:30-kor hivatalosan is bemutatták Kepa Arribazalagát a Real Madrid játékosaként. Az eseményen előbb Florentino Pérez köszöntötte a csapat új kapusát, majd Kepa állt a mikrofonok mögé.

Florentino Pérez beszéde

“Kedves Thibaut Courtois, kedves Éder Militão! Szeretnék mindkettőtöknek sok erőt és szeretetet küldeni. Szintén sok ölelést és erőt kívánok az egyik fiatal tehetségünknek, Arda Gülernek, aki nem rég esett át egy műtéten. Mindannyian nagyon várjuk őt vissza, tudjuk, hogy már nincs sok idő és újra a pályán látjuk őt.”

“Kedves Kepa, üdvözöllek az új otthonodban. Nagyon jól tudjuk, mit is jelent neked most ez a pillanat, és hogy milyen keményen dolgoztál azért, hogy magadra húzhasd a Real Madrid szerelését. Örülünk az érkezésednek, hiszen te vagy a világ egyik legjobb kapusa és veled együtt szeretnénk tovább írni a sikeres történelmünket.

“Spanyolország egyik legkiválóbb kapusaként még inkább fontos pillanata ez a profi karrierednek, és reméljük, hogy az életednek is. A kemény munkád, a tehetséged, az elkötelezettséged, a családod fáradhatatlan támogatása és természetesen az a vágy hozott el téged idáig, hogy a világ legjobb klubjában futballozhass.”

“Nincsenek kétségeim, a madridisták mindenben mögötted fognak állni, hogy szembe nézz ezzel a kihívással, ami egyben életed legnagyobb álma is. Kedves, Kepa, keveseknek adatik meg, hogy megtapasztalják azokat az érzelmeket, amiket te hamarosan meg fogsz tapasztalni.”

Kepa beszéde

“Először is szeretnék üzenni Thibaut-nak, Édernek és Ardának. Minél gyorsabb felépülést kívánok nekik, mert tudom, hogy a sérülések a legnehezebb időket hozzák el a karrierünkben.”

video
play-rounded-fill

“Minden tekintetben ez életem egyik legfontosabb napja. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a Real Madridban játszhatok. Minden edzésen, minden meccsen keményen fogok dolgozni, az elkötelezettségembe nem lehet majd belekötni és mindent megteszek majd ezért a címerért. Bízom benne, hogy egy remek kaland lesz ez és sok-sok trófeával bővítjük majd a vitrint és a Real Madrid legendáját. Hala Madrid!”

Képek Kepa bemutatásáról:

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Thibaut Courtois
Tovább

Orvosi jelentés: Thibaut Courtois

A Real Madrid hivatalos közleménye a játékos műtétje kapcsán. Játékosunk, Thibaut Courtois a Real Madrid orvosi csapatának felügyelete…
Real Madrid hivatalos közlemény
Tovább

Hivatalos közlemény

A tegnapi napon a klub ismét hivatalos úton reagált az El Sadarban elhangzott, Vinícius-t célzó szurkolói inzultusokra. Az…