Bellingham: Remélem, hogy a szurkolók élvezik a játékomat

Az Almería elleni győzelem után Bellingham, valamint Vini is válaszoltak az újságírók kérdéseire. 

Bellingham

“Élveztem a fordítást, valamint a csapat küzdeni akarását. Sok csapat szenved azt követően, hogy kap egy korai gólt, de mi nem aggódtunk. Folytattuk a jó játékot, senki sem pánikolt. A vége pedig egy megnyugtató győzelem lett.”

“Gyakran láttam a TV-ben, hogy a Real Madrid megfordítja a meccseket. Emlékszem, mindig arra gondoltam, hogy nem feltétlen képesek rá, de mégis megcsinálják. Most itt vagyok, testközelből is átélhetem. Van egyfajta nyugalom a csapatban, egyszerűen sosem érzed azt, hogy veszíteni fogsz. Ránéztem a csapattársaim arcára, tényleg senkin sem láttam a pánikot. Ennek a tapasztalatnak köszönhetően fordítottunk.”

“Nagyon örülök a duplámnak, de ennél fontosabb a jó játék, illetve hogy hozzá tudjak járulni a győzelemhez. Tudom, hogy a csapattársam keresni fognak a labdával, de ez nem a gólszerzésről szól. Boldog vagyok a találataim miatt, örülök, hogy győzelmekhez segíthetem a Real Madridot, de még mindig dolgoznom kell a játékom minden egyes részletén.”

“Tízszer jobb vagyok most, mint az előző idényben. Nagyon jól érzem magam ezekkel a játékosokkal, minden egyes nap tanulok valamit. A szint nagyon magas, én pedig olyan vagyok, mint egy szivacs, mindent megfogadok, amit a társaim mondanak. Ezért is kezdtem jól az idényt. Folytatnom kell ezt az utat, segíteni a csapatomnak. Még nagyon sok meccs vár ránk, továbbra is hozzá akarok járulni az eredményekhez.”

“Remélem, hogy a szurkolók élvezik a játékomat. Imádok értük játszani. Fontos, hogy megmutasd nekik, hogy fontosak, függetlenül az eredménytől. Ha a szurkolók boldogok, akkor mind azok vagyunk. Boldog vagyok a fogadtatásom miatt, remélem, hogy továbbra is okot tudok adni számukra az ünnepléshez.”

Vini

“Jól játszottunk már az első perctől kezdve. Igaz, hogy gólt kaptunk, de tartottuk a saját ritmusunkat, amit már az előző meccsen is megmutattunk. Ez nagyon fontos az idény elején, hiszen az ellenfelek számár így nehéz ellenünk a játék.”

“Így kell folytatnunk, mérkőzéseket kell nyernünk, hogy ez egy sikeres idény legyen számunkra. A legjobb dolog ma a letámadásunk és a nyomásgyakorlásunk volt, valamint a csapattagok elhivatottsága.”

“Volt némi szerencsém a gólnál, de nagyon örülök neki, hiszen ez volt az első a szezon során. Remélem, hogy még nagyon sok követi.”

“Remélem, hogy Bellinghammel olyan lesz majd a kapcsolatunk a pályán, mint Karimmal volt, ami nagyon sok gólhoz s gólpasszhoz vezet majd bennünket.”

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK