Alaba: Bellingham elképesztő

A játékosok közül David Alaba, Fran García, Joselu és az új szerzemény Kepa nyilatkozott a Celta Vigo legyőzése után.

David Alaba

„Nagyon jó érzés tölt el egy ilyen győzelem után. Nem volt egyszerű, de ezek a sikerek nagyon fontosak a csapat számára. Közelebb hoznak minket egymáshoz, erősebbé tesznek minket. Ezek a találkozók néha jobbak, mintha 4-0-ra nyernénk.”

„Voltak nehéz pillanataink a mérkőzés során, amelyeket le kellett küzdenünk, de mindvégig megőriztük a hitünket. Magasan letámadtunk, feltoltuk a védekezést és próbáltunk gólt szerezni. Megérdemeltük a győzelmet.”

„Bellingham elképesztő, nem is tudom, mit mondjak. Ő egy nagyszerű srác, rendkívül tehetséges és nagyon keményen dolgozik az edzéseken. Nagyon jó képességekkel rendelkezik, ezt pedig minden héten bizonyítja.”

David Alaba (forrás: realmadrid.com)
David Alaba (forrás: realmadrid.com)

Fran García

„Rendkívüli érzés egy újabb győzelmet aratni idegenben a szezon elején. Háromból háromszor sikerült nyernünk, ez pedig sok erőt ad nekünk ahhoz, hogy az eddigiek mentén folytassuk a dolgokat. Ezek a sikerek segítenek abban, hogy megőrizzük azt a fajta mentalitást, mint ma, és megpróbáljunk minél több pontot gyűjteni. A csapat koncentrált, meccseket nyerünk, ez pedig egy nehéz párharc volt.”

„A Madrid mindenre fel van készülve. A végsőkig kell küzdenünk, bármi is történjék. Voltak már nehéz pillanataink, amelyeken túllendültünk, hozzászoktunk már ehhez. Tovább kell fejlődnünk annak érdekében, hogy továbbra is győzni tudjunk.”

„Minden hátulról kezdődik, és ha nem kapunk gólt, akkor jó esélyünk van arra, hogy megszerezzük a három pontot, akár otthon, akár idegenben. Jól teljesítettünk, ez egy újabb győzelem, most már pedig az első hazai mérkőzésünkre kell koncentrálnunk.”

„Mindenki láthatja Bellingham mire képes. Ő egy sztár, örülünk és büszkék vagyunk rá, hogy vele futballozhatunk. Hihetetlen csapatunk van, ebből kell előnyt kovácsolnunk, hogy minél több pontot gyűjthessünk.”

Fran García (forrás: realmadrid.com)
Fran García (forrás: realmadrid.com)

Joselu

„Tisztában vagyunk vele, hogy a spanyol bajnokságban minden mérkőzés nehéz. A Celta nagyon megnehezítette a dolgunkat, minőségi játékosaik vannak. Türelmesek voltunk és vártunk a megfelelő pillanatra. Elhibáztunk egy büntetőt, de a legtöbbet kihoztuk a pontrúgásainkból.”

„A csapat tele van önbizalommal. A legjobb kvalitású labdarúgókkal rendelkezünk, akik rendre bizonyítják, hogy bármelyik pillanatban képesek a legjobb formájukat hozni. Fontos volt, hogy a három idegenbeli mérkőzés során minél több pontot gyűjtsünk. A következő meccsre kell koncentrálnunk a Bernabéuban, nagyszerű találkozó lesz.”

„Örülök, hogy több időt tölthettem a pályán, és hogy segíthettem Jude góljának előkészítésében, nagyon boldog vagyok. Abban biztos voltam, hogy a rövidre érkezem, de nem tudtam kapura irányítani a fejest. Próbáltam jól besegíteni a rövid oldalon, a hosszún pedig érkeztek a “fenevadak”. Mondtam Judenak, hogy maradjon hozzám közel, amikor egy hosszú labda érkezik. Rendkívül jól olvasta. Örülök, hogy szerepet játszottam abban a találatban, ami végül a három pontot jelentette.”

Joselu (forrás: realmadrid.com)
Joselu (forrás: realmadrid.com)

Kepa Arrizabalaga

„Ez egy nagyon fontos győzelem volt. Az első három mérkőzésünket idegenben játszottuk, és háromból hármat megnyertünk. Kemény párharc volt, a Celta otthon kifejezetten erős, emellett a klub a fennállásának századik évfordulóját ünnepelte, a szurkolók is maximálisan mögöttük álltak. A teljesítményünket érettség és türelem jellemezte. Örülök, hogy sikerült begyűjteni a három pontot.”

„Megpróbáltam a lehető legnyugodtabban kezelni a dolgokat. Fokozatosan megismerkedtem a csapattársaimmal, és azzal, hogy mit vár el tőlem az edző. Már több, mint egy hete együtt vagyok a társakkal. Örülök, hogy hozzájárulhattam a sikerhez a pályán.”

„A megfelelő ütemben illeszkedek be. Én vagyok a legújabb érkező, és alig várom, hogy segíthessem a csapatot. Különösen örülök annak, hogy sikerült kapott gól nélkül zárnunk és hogy begyűjtöttük a három pontot.”

Kepa (forrás: realmadrid.com)

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK