Ancelotti: Mondtam Valverdének, hogy Modrićnak kell elvégeznie a büntetőt

Carlo Ancelotti (forrás: realmadrid.com)
Carlo Ancelotti (forrás: realmadrid.com)

Az Estadio de Balaídosban szerzett győzelmet követően az olasz vezetőedző a sajtó rendelkezésére állt és értékelte a látottakat.

Vini Jr.

„Viníciussznak az első félidőben fájdalmai voltak, mi pedig változtattunk. A következő néhány órában meglátjuk, hogy mi a baj, kellemetlenséget érzett a combhajlítójában.”

„Vini folytatni szerette volna a játékot, nem gondolom, hogy súlyos lenne a dolog. Visszatért a pályára, de nem volt tökéletes állapotban, ezért úgy döntöttünk, hogy lecseréljük. Nem hiszem, hogy játszani fog a Getafe ellen, a szünet segíteni fog neki a felépülésben, hogy készen álljon az őszi mérkőzésekre. Kár érte, nélküle nehezebb dolgunk volt, de ez annak is köszönhető, hogy nagyon stabilan védekezett a Celta.”

A büntetőt elvégző játékos

„Nem volt elég idő cselekedni, nem tudom mi történt. Mondtam Valverdének, hogy Modrićnak kell elvégeznie a büntetőt, nem tudom, hogy mi történt közöttük. Vini nem volt a pályán, hogy elvégezze, neki kellett volna lőnie. Valamiért úgy döntöttek, hogy Rodrygónak kell végrehajtania, Valverde szerintem nem tudta továbbítani az üzenetem Lukának. Ez egy kicsit felbosszantott, de lehet, hogy csak egy félreértés történt, a következő napokban majd utánajárok, hogy mi is történt valójában.”

Kepa debütálása

„Kepa jól játszott, a mérkőzés elején küszködtünk kicsit, nem volt könnyű, de a csapat megfelelően teljesített. Az egy jó jel, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a találkozót. A győzelem nem pusztán a képességeinknek, sokkal inkább a csapat erőfeszítéseinek köszönhető. Voltak negatívumok, de a végsőkig küzdöttünk.”

Támadóharmad

„Nincs gond a támadóinkkal, Karim és Vini nélkül is hat gólt szereztünk. Ez azt jelenti, hogy megvan minden, amire szükségünk van. Gondoltam arra, hogy Brahimot cserélem be, de inkább az egyensúlyra törekedtem, hogy ne érjen minket meglepetés a végén.”

Kepa, mint elsőszámú hálóőr

„Megérdemelte, hogy játsszon. Az elmúlt három mérkőzés során Lunin és Kepa egyaránt jó teljesítményt nyújtott. Meglátjuk, hogy ki fog kezdeni a következő találkozón.”

A Celta meg nem adott találata

„Láttam, hogy valaki megrángatta Kepa mezét, szerintem egyértelmű, hogy ezt a gólt érvényteleníteni kellett.”

Bellingham

„Bellingham remekül játszik, sok gólt szerez és hozzájárul a csapat jó játékához. A góllövés nem a legfőbb erénye, ennek ellenére jól teljesít ezen a téren is. Kiválóan helyezkedik labda nélkül, intelligens és remekül érkezik a kapu elé. Jól tudja kamatoztatni a képességeit a tizenhatos környékén.”

Csatár szerződtetése

„A csapat teljesítménye a bizonyíték arra, hogy a keretünk kész van. Courtois, Militão, Karim és Vini nélküs is képesek vagyunk nyerni. Ez azt támasztja alá, hogy a keret összeállt. Mindenki remekül játszik.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK