Bellingham: Remegtek a lábaim, amikor a nevemet skandálták

Jude Bellingham
Jude Bellingham (forrás: realmadrid.com)

Nemcsak Joselu és Brahim, hanem Bellingham és Lucas is az újságírók rendelkezésére álltak a győzelmet követően. 

Bellingham

“Nagyon türelmesnek kellett lennünk. A szurkolók folyamatosan bátorítottak bennünket, nagyon támogatóak voltak. A gólom előtt láttam, hogy Lucas lőni fog, és eszembe jutott, hogy egy esetleges kipattanóra odaérhetek és gólt is szerezhetek. Nem ez volt a legszebb gól, de nagy mentális munkát igényel az ilyen helyzetek felismerése is. Nyugodt voltam, majd betaláltam. A gól után nagy hangzavar volt a stadionban, soha nem tapasztaltam még ilyet.”

“Négy a négyből. Nem szabad elfelejteni azt sem, hogy az első hármat idegenben értük el. Mindegyik mérkőzés nehéz volt az ellenfeleink otthonában, a saját szurkolóik előtt, de sikerült ennek ellenére is diadalmaskodni. Kaptunk ugyan egy gólt a mai nap folyamán, de végül jól reagáltuk le. A győzelem a miénk, ennél többet nem is kérhetnénk.”

“Nagyobb sebességgel, több fantáziával támadtunk, sokat járattuk a labdát és jobban is védekeztünk. Domináltunk a meccsen, ezzel a csapattal pedig megállíthatatlanok vagyunk. Őrület ezekkel a játékosokkal játszani, de mindig próbálok jobb és jobb lenni, igyekszem megfertőződni a többiek pozitív energiájával.”

“A gól pillanata után az eddigi pályafutásom leghangosabb élményét éltem át. El sem hiszem. A lábaim remegtek, amikor a nevemet skandálták a mérkőzés végén. Ezért igazoltak le, így is kell folytatnom. Minden egyes alkalommal érzem a szurkolók támogatását. Nem tudom, mit tettem, hogy ezt érdemlem, de nagyon hálás vagyok érte. Minden alkalommal, amikor magamra öltöm ezt a mezt, beleadok mindent, és remélem, hogy sikerül hasonló módon folytatni a játékot.”

“Egy álmom vált valóra, amikor aláírtam ehhez a nagyszerű klubhoz, az pedig, amikor a gólodnak köszönhetően nyertek, még ennél is fantasztikusabb. Nem lehet szavakkal leírni. Nagyon boldog vagyok, de még nagyon hosszú út áll előttünk. Két lábbal a földön állok, továbbra is segíteni akarom a csapatomat.”

Lucas Vázquez

“Nagyon örülünk a győzelemnek. A csapat nagy intenzitással játszott, mindenki akarta ezt a győzelmet. Bátrak voltunk, végül pedig megszereztük a győzelmet, ami több mint megérdemelt. A kulcs az volt, hogy nem veszítettük el a türelmünket. Nehéz egy olyan csapat ellen játszani, amely ennyire mélyen és jól védekezik. A csapat azonban türelmet és nyugalmat sugárzott, a végén pedig a gólok is jöttek.”

“Az idényt nagyon jól kezdtük. A válogatott szünet előttre kitűzött célunk a négy győzelem volt, és sikerült is elérni. Most itt az ideje némi erőt gyűjteni mindahhoz, ami előttünk áll. Érdekes menet lesz.”

“Kapura lőttem, meglehetősen szélről, a kipattanóra pedig Bellingham csapott le, aki nagyon jó formában van és magabiztos a kapu előtt. Talpraesett az öltözőben, a pályán és Madridban is. Nagyszerű játékos. Még csak 20 éves, de már most kamatoztatni tudja a tehetségét, amiből mi évekig profitálhatunk.”

“A stadion magáért beszél. A Bernabéu hangja, amit a pályán is érzel, amikor a szurkolók mögötted állna, az valami lenyűgöző. Nehéz ezt szavakkal leírni, egyszerűen csak extra motivációt ad. Csodálatos. A stadion nagyon szép, fantasztikus lesz, ha befejezik a munkálatokat. Nagyon örülök, hogy részese lehetek ennek az egésznek.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK