Joselu: Kemény küzdelem árán kiharcolt, de megérdemelt győzelem ez

A Getafe elleni győzelmet követően Joselu, valamint Brahim válaszoltak az újságírók kérdéseire. 

Joselu

“Megérdemeltük a győzelmet. Támadásban nagyon jól teljesítettünk, sok helyzetet alakítottunk ki, de a Getafe megnehezítette a dolgunkat, betömörülve védekeztek. A Bernabéu végig mellettünk ált, a szurkolók fantasztikusak voltak. A Real Madrid sosem adja fel, ennek eredményeként most három ponttal gazdagodva vághatunk neki a válogatott szünetnek.”

“Az új Bernabéu csodálatos. Üresen is hihetetlen, de még inkább az, ha megtelik a szurkolóinkkal. Egyértelműen a 12. ember, amikor olyan fordításokat kell véghezvinni, mint a mai. A stadion gyönyörű, a világ legszebb stadionja. Miénk a világ legjobb stadionja és szurkolótábora, akik minden egyes percben hajtanak minket a győzelem felé. Ez a három pont nekik szól.”

“A második félidőre ugyanazzal az elgondolással futottunk pályára, az ellenfél térfelén szerettük volna birtokolni a labdát és minél többször eljuttatni azt a büntetőterületen belülre, hiszen az elöl lévő játékosaink képesek bármikor gólt szerezni. A padról érkezők szintén nagy szerepet játszottak a fordításban. Ami a gólt illeti, reméltem, hogy végül megadják. Egy támadónak ez jelenti a legnagyobb elégedettséget, főleg akkor, ha ezzel pontokhoz juttatja csapatát.”

“A győzelem íze mindig édes. Sajnos az ellenfelünk szerzett vezetést, de a csapatunk keményen dolgozott, a második félidőben is fókuszált, magabiztosak voltunk, tudtuk, hogy lesznek helyzeteink. A labdarúgás arról is szól, hogy lőj eggyel többet, mint az ellenfeled. Kemény küzdelem árán kiharcolt győzelem volt a mai, de megérdemelt. Nagyon boldog vagyok. 

Brahim

“A négy győzelem azt jelenti, hogy jó munkát végzünk. Nagyszerű ez a keret. Négy meccset nyertünk eddig, a mait ráadásul egy, a Madrid által fémjelzett fordításnak köszönhetően. Különleges mérkőzés volt ez számomra is, hiszen újra itthon játszhattam, és még csodálatosabbá tette mindezt ez a hosszabbításban kiharcolt fordítás.”

“A második félidőben egyénileg jobbak voltunk, jobb volt a passzjátékunk, végül a játékosok kvalitásai eredményre vezettek és győztesen hagyhattuk el a pályát.”

“A Bernabéu lenyűgöző, sokkal csodálatosabb, mint gondoltam. Látványos volt az egész. Érzed a stadion szellemét, ez az egész arra ösztönöz, hogy szerezd meg azt az egy gólt. Így történt ez ma is. Csodálatos.”

“Nagyon jól éreztem magam a pályán. Szeretném kihozni a legtöbbet minden egyes játékpercemből, minden egyes helyzetemből, és mindenből, amit az edző ad nekem. Csak így kaphatok még több időt a pályán. Nagyon boldog vagyok mindig, amikor segíthetem a csapatot. Nagyszerű ez a keret, mindenki nagyszerűen bánt velem az első pillanattól kezdve.”

“Bellingham és én jól megértjük egymást a pályán. Jól kijövünk egymással, a pályán pedig megvan közöttünk a kémia. Minden meccsen és edzésen keressük egymást. Klasszis, nagyszerű játékos.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK