Nacho: Bellingham arra született, hogy a Real Madrid játékosa legyen

A játékosok közül Joselu, Nacho és Tchouaméni értékelték az Union Berlin elleni győzelmet. 

Joselu

“Megérdemelten nyertünk. Irányítottuk a meccset a 90 perc nagy részében, nekünk voltak nagyobb helyzeteink. A 94. perc előtt a labda nem akart bemenni a kapuba, de a csapat nem adta fel, ahogy sosem szokta. Egyszerűen soha nem adhatod fel.”

“A csapatnak hinnie kell és mindig hisz is. Jól játszottunk az első félidőben, a második játékrészben aztán folyamatosan hajtottunk a győzelemért. Tiszta helyzeteink voltak, két vagy három lövés is eltalálta a kapufát. A legfontosabb ma az volt, hogy megszerezzük az első győzelmünket, ez pedig sikerült is.”

“Az Union hátul öt emberrel állt fel, közvetlen előttük pedig egy négyes fal volt, ami nagyon megnehezítette a dolgunkat. Nagyon nehéz átküzdeni magunkat egy ilyen csapat védekezésén. Az előző idényük nagyszerűen sikerült, most is jól teljesítenek. A legfontosabb azonban az, hogy megszereztük a három pontot és jól kezdtük a sorozatot.”

“Bellingham lenyűgöző. Mindig a legjobbkor van a legjobb helyen. Ez már a második vagy harmadik ilyen gólja. Nagyon elégedettek vagyunk vele, ma a három pont szempontjából is rendkívül fontos volt.”

“Nagyon örülök az első BL-mérkőzésemnek. Szerettem volna góllal ünnepelni, de a legfontosabb a csapat győzelme. Keményen dolgoztunk, végül sikerült megszerezni a győzelmet is. Ezt kell tennünk a továbbiakban is.”

Nacho

“Nagyon összetett teljesítményt nyújtottunk, rengeteg lövéssel. Jól éreztük magunkat a pályán. Tudjuk, hogy ez a stadion mágikus erővel bír. Ez egy olyan meccs volt, amit sokkal korábban meg kellett volna nyernünk, de a legfontosabb, hogy végül miénk a három pont, hiszen ez egy nehéz csoport.”

“Ez itt a Bajnokok Ligája, bármelyik csapat meg tudja nehezíteni a dolgunkat. Az első mérkőzésen, különösképp hazai pályán, mindig fontos a győzelem. Ennek köszönhetően most több az önbizalmunk, így megyünk neki az előttünk álló feladatoknak.”

“Bellingham arra született, hogy a Real Madrid játékosa legyen. Szerencsések vagyunk, hogy itt van velünk. Reméljük, hogy továbbra is gólokat tud szerezni.”

Tchouaméni

“Nagyon boldogok vagyunk, ez egy nagyszerű győzelem. A meccs végi győztes gól a Real Madrid DNS-ében van. Ma megcsináltuk, és következőleg is meg fogjuk, ha erre van szükség. Hihetetlen.”

“Nagyon nehéz meccs volt, de tudtuk, hogy az utolsó pillanatig bele kell adnunk mindent. A meccs előtt is tisztában voltunk vele, hogy az ellenfelünk így fog játszani és nem hagynak majd területet számunkra.”

“Bellingham egy lenyűgöző játékos, nagyon örülünk annak, hogy itt van velünk.”

“A győzelem mindig nagyszerű érzés. Keményen dolgozunk, így egy győzelemmel mindig jó érzés hazatérni. Így kell folytatnunk.”

“Ami engem illet, nagyon jól érzem magam. Sokat játszok, remélem, így tudom folytatni.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK