Brahim: Lenyűgöző érzés gólt szerezni a Bernabéuban

A játékosok közül a gólt jegyző Brahim, valamint Ceballos és Vini is válaszoltak az újságírók kérdéseire a Las Palmas elleni győzelmet követően. 

Brahim 

“Sok helyzetet alakítottunk ki. Több gólt kellett volna szereznünk, de összességében nagyon komplett teljesítményt nyújtottunk. Megérdemeltük a győzelmet, ez pedig mindig jó érzés egy vereség után, különösen, ha itt, a Bernabéuban győzedelmeskedhetünk.”

“A rövid passzaink nem voltak tökéletesek. Fölényben játszottunk, de nagyon sok helyzetet rontottunk el. Igaz, hogy ebben a tekintetben jobban kell teljesítenünk, de a legfontosabb, hogy megnyertük a meccset. A csapat nagyon jól játszott, jól presszingelt, a saját játékunkat tudtuk játszani.”

“Nyugodt maradtam egy olyan helyzetben, amiben korábban nem, ez eredményezte a gólomat. Lucas nagyszerű labdát adott, felnéztem és láttam, hogy a védők nagyon mélyen védekeztek. Türelmes voltam, majd sikerült a kapuba lőni. Nagyon boldog vagyok.”

“Lenyűgöző érzés gólt lőni a Bernabéuban, nagyon büszke vagyok. Nem lehet leírni ezt az érzést, nagyon különleges. Még inkább azzá teszi, hogy az első találatomat hazai pályán sikerült elérnem.”

“Ancelotti azt kéri tőlem, hogy legyek célratörő, a mozgásommal okozzak zavart az ellenfél védőinek. Azt szeretné, ha én lennék a joker kártya, úgymond, hiszen általam eggyel több ember lehet bizonyos területeken. Amikor pedig lehetőségem van rá, azt szeretné, ha a védők mögé kerülve területet nyitnék, helyet csinálva ezzel a kapu előtt.”

“Csakis köszönettel tartozom a szurkolóknak. Nagyszerűen fogadtak, mindig is nagyon jól bántak velem. Boldogsággal tölt el, hogy újra itt vagyok és ezért a címerért küzdhetek.”

Ceballos

“A botlásunkat követően fontos volt, hogy némi pozitivitást hozzunk. A csapat megszerezte a három pontot, és ez volt a legfontosabb dolog. Ezen felül még gólt sem kaptunk.”

“Nagyon erősen kezdtük a meccset, agresszívak voltunk, sok helyzetet alakítottunk ki. Akkor fogunk aggódni, ha helyzeteink sem lesznek. Most az a kulcs, hogy a támadóinknak megvannak a lehetőségeik. Nagyszerű, hogy Joselu neve felkerült az eredményjelzőre, hiszen ő a csatárunk.”

“Mély keretünk van. Joselu, Brahim, valamint a többi visszatérő is lehetővé teszi majd, hogy a szezon döntő szakaszára úgy érkezhessünk meg, hogy még esélyünk van nagyon sok cím megnyerésére. Nagyon örülök mindannyiuknak, valamint a góloknak és a mutatott hozzáállásnak is.”

“Közel kéthónapnyi kényszerpihenőt követően egyáltalán nem volt könnyű visszatérni egy olyan csapat ellen, mint a Las Palmas. Jól érzem magam, alig várom, hogy segíthessem a csapatot a tőlem telhető módon.”

“A szurkolóknak nagy szerepe van abban, hogy én ma is itt vagyok. Hihetetlen volt az ováció, amit az előző idényben kaptam tőlük, arra mindig emlékezni fogok. Mindent beleadok ezért a címerért.”

Vini Jr. 

“Annyira sok szép pillanat, sok győzelem van mögöttem. Nagyon jelentős dolog ennyire gyorsan elérni a 100 bajnoki győzelmet ebben a mezben, de nem szeretném beérni ennyivel. Folytatni akarom és el akarom érni a következő 100, 200 vagy 300 győzelmet, be akarom írni a nevemet a klub történelmébe. Győzelmeket és trófeákat szeretnék a Real Madriddal.”

“Mindannyian örülünk az újabb pontoknak, valamint a fejlődésnek. Ezt az utat kell járnunk. A dolgok könnyűvé válnak, amikor gólokat szerzel. Ma időbe telt, mire megszereztük az elsőt, de ha ennyi helyzetet alakítasz ki, akkor a dolgok végül jóra fordulnak.”

“Nagyon örülök, hogy egy hónap kihagyás után visszatérhetek. Nem tűnik soknak, de nagyon nehéz napok voltak számomra, dolgoztam reggel, délben és este is, hogy a lehető legjobb formában térhessek vissza. Folytatnom kell a fejlődést, el kell érnem a legjobb erőnléti szintet.”

“Az orvosok és az erőnléti edzők mindent megtesznek, hogy a sérült játékosok a lehető leggyorsabban visszatérjenek. Szomorú, amikor nem segíthetünk a csapatnak. A rehabilitáció is kemény munka, edzőteremben kell dolgoznunk, fizioterapeutákkal, vízben végzett gyakorlatok… A klub azonban mindent megad, ami ahhoz szükséges, hogy a lehető legjobban csináljuk és a lehető leggyorsabban visszatérhessünk.”

“Nagyon boldog vagyok, hiszen érzem a szurkolók szeretetét. Mindig, amikor itt játszunk és felvesszük ezt a mezt, vagy akármikor, amikor kint vagyunk az utcán, a szurkolók nagyon sok szeretetet közvetítenek felém. Ez nagyon boldoggá tesz, ezért is szeretném segíteni a csapatot. Folytatnunk kell a kemény munkát a bajnokságban és minden fontos pontot be kell zsebelnünk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK