Di Lorenzo: Bátran és szemtelenül kell játszanunk

Giovanni Di Lorenzo
Giovanni Di Lorenzo (forrás: Youtube Screenshot, SSCNapoli)

A Napoli játékosai közül Giovanni Di Lorenzo nyilatkozott a ma esti Bajnokok Ligája meccs előtt.

Az ellenfél

“A Real Madrid a Bajnokok Ligája történelmének legjobb csapata, de készen állunk rá, hogy felvegyük velük a versenyt.”

“Mindkét csapatnak nagyon oda kell figyelnie, hogy ne adjon területet a másiknak. Ahogy már mondtam, tisztában vagyunk vele, mennyire erős csapat a Real Madrid, lenyűgözőek. De hazai pályán játszunk, mögöttünk lesznek a szurkolóink, akik mindig hatalmas támogatást adnak nekünk. Készen állunk, egy jó meccset várok.”

Jude Bellingham extra figyelmet kap?

“Egy top játékos, aki remekül beilleszkedett a Real Madridba. Már most képes megteremteni a különbséget. De ez nem azt jelenti, hogy csak egy játékos miatt kellene aggódnunk, az egész csapatuk veszélyes. Meg kell próbálnunk elfojtani őket és játszani, amit tudunk.”

Hogyan érzi magát Victor Osimhen?

“Semmi sem változott, mindig mindent belead a csapatért. Ő a Napoli egyik kulcsfigurája. Egy klasszis játékos, akinek nagy szerepe van győzelmeinkben.”

Múlt héten visszatért a tavalyi Napoli?

“Egy kicsit már unom, amikor az emberek a Napoli tavalyi szezonjáról beszélnek. Előre kell tekintetünk, fejlődnünk kell. Egy hosszú szezon áll előttünk, most teljes mértékben a Bajnokok Ligájára koncentrálunk.”

“Az elsődleges célunk, hogy továbbjussunk a csoportból. Már jól tudjuk, hogy apróságok is sokat számítanak a BL-ben, de bízunk magunkban, mindent megteszünk, hogy sokáig jussunk.”

Forrás: sscnapoli.it
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK