Valverde: Kicsit szomorúvá tett, hogy nincs ott a nevem az eredményjelzőn

A Napoli ellen aratott győzelmet követően Valverde és Nacho válaszoltak az újságírók kérdéseire. 

Valverde

“Nagyszerű meccs volt, az atmoszféra is fantasztikus. Ez az első alkalom, hogy itt játszhattam. A legfontosabb azonban a győzelem. Az első félidőben domináltunk, majd jött a büntető és hátrányba kerültünk, de jól reagáltunk és végül megszereztük a győzelmet.”

“Önkritikusnak kell lennünk saját magunkkal szemben. Jó meccset játszottunk, de a góljuknak köszönhetően kerülhettek meccsbe. Nyomást gyakoroltak ránk, ami normális, de a csapatunk képes szintet lépni ezekben a pillanatokban.”

“Vini és Bellingham jól megértették egymást, ezt a góljaik is bizonyítják. Az első találatnál Bellingham szerzett labdát, majd adott gólpasszt Vininek. Aztán jött a Jude-féle mágia a második találatnál.”

“Kicsit szomorú voltam, mert felnéztem az eredményjelzőre, és nem láttam rajta a nevem. Az ellenfél egyik játékosa mondta, hogy nem nekem adták a gólt, de a legfontosabb így is az, hogy megszereztük a három pontot.”

“Ezen az úton kell tovább haladnunk, áldozatokkal és kemény munkával.”

Nacho

“Nagyon örülünk a győzelemnek. Tudtuk, hogy nehéz helyszínre látogatunk, illetve hogy az ellenfelünk egy nagyszerű csapat lesz. A cél a győzelem volt, de nem volt egyszerű. A csoportunk egyik legerősebb csapata ellen játszottunk idegenben, így boldoggá tesz bennünket a győzelem ténye. Így szeretnénk folytatni a továbbiakban is.”

“A gólok esetében a legfontosabb dolog, hogy segítettek megszerezni a győzelmet. Mindhárom találat egyformán fontos volt, ráadásul három nagyszerű gólról beszélünk. Csak az számít, hogy ez a győzelem növeli a csapat önbizalmát.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK