Vini Jr.: Életem hátralévő szakaszában itt akarok játszani

A brazil támadó, valamint Carvajal szavai az Osasuna elleni győzelmet követően. 

Carvajal

“A három pontért játszottunk az első pillanattól kezdve. Összetett meccset játszottunk, az ellenfelünk csak nagyon kevés helyzetet tudott kialakítani. Elértük a célunkat, ami az volt, hogy a tabella élén, pozitív rezgésekkel várhassuk a válogatott szünetet.”

“Az idény kezdete óta szeretnénk elérni a legjobb formánkat, ez pedig csak gyakorlással lehetséges. Ma mindannyian fókuszáltunk, ezt bizonyítottuk is.”

“Nagyon fontos, hogy ne kapjunk gólt, hiszen a támadó potenciál óriási a csapatban. Ha a lehető legkevesebb gólt kapjuk, nagyon sok meccset nyerhetünk meg.”

“Eltekintve a Sociedad ellen összeszedett kisebb sérüléstől, fantasztikus formának örvendek jelenleg. Segíteni tudtam a csapatnak egy kapott gól nélküli meccs elérésében, adtam egy gólpasszt, úgyhogy nagyon boldog vagyok.”

“Elképzelheted, milyen érzés álló ovációt kapni a Bernabéutól. Nagyon hálás vagyok a szurkolóknak. Már nagyon sok éve éltetnek, ma éreztem a támogatásokat a teljes jobb szárnyon. Remélem, hogy még nagyon sok éven át így marad mindez.”

“Bellingham egy nagyon jó időszaknak örvend, megmutatja, hogy mennyire jó játékos. Remélem, hogy továbbra is így segít a csapatnak, hiszen így hozzásegíthet bennünket a trófeákhoz.”

Vini Jr. 

“A szezon kezdetén több gólt is kaptunk a meccsek korai szakaszában. Ma jól kezdtük a mérkőzést, dinamikát váltottunk, ez volt a kulcs. Sok erős és gyors játékosunk van, a második félidőben sokat javultunk. Minden egyes nap azért edzünk, hogy helyzeteket tudjunk kialakítani. Ma sikerült gólokat lőni, és ha a tabella élén akarunk maradni, akkor így kell folytatnunk.”

“Nagyon boldog vagyok, hogy újra gólt szerezhettem a Bernabéuban. Megtiszteltetés itt játszani, hiszen a szurkolók folyamatosan éltetnek. Nagyszerű nap volt ez a mai. Végre tudtam segíteni a csapatnak egy hosszabb kihagyás után.”

“Bellingham lenyűgöző. Arra született, hogy a Real Madrid játékosa legyen és meghatározzon egy korszakot a világ legnagyszerűbb csapatában. Remélem, hogy a pályán köztünk lévő kapcsolat még sok éven át tarthat, hiszen ez azt jelentené, hogy még sok évig játszhatunk a Real Madridban. Nagyon elégedett vagyok vele. Jelenleg a fiatalok között ő az egyik legjobb játékos. Mindannyian nagyon boldogok vagyunk, ezt pedig a szurkolók is élvezik.”

“Mindig megtiszteltetés itt lenni, hiszen nagyon szeretem a szurkolókat, illetve én is érzem a szeretetüket. Nagyon boldoggá tesz, hogy itt játszhatok. Életem hátralévő szakaszában itt akarok játszani és történelmet akarok írni.”

“Azok, akikkel együtt elutazunk a válogatottakhoz, illetve azok, akik néhány nap pihenőt kapnak, mind egyaránt boldogok lehetnek.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK