Kroos: Tudjuk, hogy a legnehezebb időszakok majd csak ezután jönnek

Toni Kroos (forrás: realmadrid.com)
Toni Kroos (forrás: realmadrid.com)

Toni Kroos a Real Madrid TV munkatársával ült le beszélgetni a héten az egyik edzést követően, ahol a német futballista értékelte a csapat jelenlegi formáját.

Az eddig mutatott teljesítmény

„A csapat kifejezetten jó formában van. Eddigi 11 mérkőzésünkből 10-et megnyertünk, egyetlen egyszer szenvedtünk vereséget. Ez azt jelenti, hogy jó munkát végzünk. Még mindig a szezon elején járunk, és természetes, hogy vannak dolgok, amiken javíthatunk, de vezetjük a LaLigát és a Bajnokok Ligája csoportunkat is.”

„Elégedett vagyok a csapat teljesítményével és az egyéni teljesítményemmel egyaránt, remélem képesek leszünk tartani ezt a szintet. Fontos, hogy csapatként kell keresztül mennünk mindenen, csak így érhetünk el eredményeket. Megvan az a fajta mentalitásunk, amit már évek óta mutatunk, hogy a végsőkig küzdünk. Több mérkőzést is az utolsó 5-10 percben nyertünk meg, vagy épp ilyenkor szereztünk pontokat.”

„Elengedhetetlen, hogy az utolsó pillanatokig higgyünk benne, hogy képesek vagyunk megváltoztatni a meccs alakulását, vagy gólokat szerezni. Tudjuk, hogy a legnehezebb időszakok majd csak ezután jönnek.”

Nagyszerű egyéni forma

„Igyekszem a lehető legjobban felkészülni, hogy képes legyek úgy futballozni, ahogy jelenleg. Már régóta a keret része vagyok, és fontos, hogy napi szinten gondoskodjak a testemről. A többi jön magától, a ladbával nem fogsz egyik napról a másikra rosszabbul bánni. Jól érzem magam, és a szokásosnál többet is pihenek.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK