Ancelotti: Ha azt mondanám, amit gondolok, hosszú időre eltiltanának

A Sevilla elleni döntetlen után a Real Madrid olasz trénere értékelt. 

“Az irónia az egyetlen módja annak, hogy ezután a meccs után a látottakról beszéljünk, hiszen ha azt mondanám, amit gondolok, akkor nagyon sok mérkőzésre tiltanának el. Jelenleg az a legjobb dolog, hogy a Real Madridot edzhetem. Éppen ezért, nem mondom, amit gondolok, hogy elkerülhessem az eltiltást és inkább az iróniát használom eszközként.”

“Nagy csata volt, nehéz meccs. Jól kezdtünk, az első félidőben közel voltunk a gólszerzéshez. Kétszer is betaláltunk, mindkettőt érvénytelenítették. A második játékrészben még közelebb kerültek egymáshoz a csapatok, hiszen veszítettünk az energiánkból, a dolgunk sokkal nehezebbé vált.”

“Az eredmény nem rossz. Nyilvánvaló, hogy mindig a győzelemért játszunk, de egy ilyen helyszínen, egy ilyen csapat ellen ez egy jó eredmény. Nem adtuk fel egészen a végéig, a vezető találatukat követően is gyorsan egyenlítettünk. Az első félidő kiváltképp jól sikerült, sok lehetőségünk volt a vezetés megszerzésére.”

“A válogatott szünetet követően próbáltam pihentetni azokat, akik csütörtökön érkeztek vissza. Kedden már jobb erőnléti állapotban leszünk, és jelenleg csak ez a meccs jár a fejünkben, hiszen szeretnénk előnyre szert tenni a Bajnokok Ligájában.”

“Rodrygo és Vini sok helyzetet alakítottak ki a társak segítségével, de nem sikerült értékesíteni őket. Elégedett vagyok a csapattal, hiszen a legvégéig próbálkoztunk.”

“A játékvezetőnek jó meccse volt, mindent jól csinált. Megállított egy kontrát, hogy meggyőződjön egy játékos egészségi állapotáról. Jó meccse volt. Teljes mértékben tetszett, amit csinált. Sok összecsapás volt ezen a meccsen, de a játékvezető mindig jól döntött. A meccs végén azért vontam kérdőre, mert figyelmeztetett, de nem tudom, hogy miért. Camavingához beszéltem, nem hozzá. A játékosokkal még nem vitattuk meg a meccset, de én nagyon elégedett vagyok a játékvezető munkájával.”

“Vini sokszor próbálkozott, de olyan ellenfele volt Navas személyében, aki nagyon jól védekezett. Csak csütörtökön tért vissza a válogatottól, ezért is cseréltem le. Érdekelt volt egy olyan balhéban is, ami 15 játékost ölelt fel, de a játékvezető itt is jól tevékenykedett, hogy sikerüljön kettéválasztania a játékosokat.”

“Rodrygo az egyik legjobb volt, ha nem a legjobb. Két vagy három tiszta helyzete volt, többször lőtt kapura, mint bárki más, minden tőle telhetőt megtett. Nem sikerült gólt szereznie, de az a fontos, hogy továbbra is jól játszik.”

“Az egyenlítő találat megváltoztatta a csapat gondolkodását, ezért úgy döntöttünk, hogy az egyensúly érdekében hajtunk végre változtatásokat, nem akartunk sokat kockáztatni.”

“Örülök, hogy láthattam és üdvözölhettem Sergiót. A legjobbakat kívánom neki.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Özil
Tovább

Özil: A Real Madrid a BL esélyese

A Real Madrid korábbi középpályása a MARCA újságírójával beszélgetett. Már eltelt egy év azóta, hogy úgy döntöttél, felhagysz…