A Real Madrid meneszti az első csapat főorvosát

Luka Modrić és Dr. Niko Mihić
Luka Modrić és Dr. Niko Mihić. // kép: realmadrid.com

A hírt már több spanyol médium is megerősítette, hamarosan pedig be is jelentik Niko Mihić utódját.

A hírek szerint Arda Güler esete volt az utolsó csepp a pohárban, de a klub vezetősége nem nézte jó szemmel a túl sok sérülést és a sérülések félremenedzselését sem. Mikor Arda Güler először megsérült az előszezon során, Dr. Mihić úgy döntött, nem kell megoperálni a török játékost, de miután nem működött a konzervatív terápia, végül mégis operálni kellett Gülert.

Emellett már a tavalyi szezonban is több játékosnak voltak visszatérő problémái, például Benzema, Alaba, Hazard és Ceballos is többször rásérültek a korábbi sérülésükre vagy épp fizikailag nem voltak megfelelő állapotban.

Niko Mihić tegnap tájékoztatta a játékosokat a vezetőség döntéséről. Az orvos és a Real Madrid útjai viszont nem válnak el, másfajta pozícióban dolgozik tovább.

Dr. Niko Mihic, aki világviszonylatban is egy elismert orvos, 2017-ben lett a klub főorvosa. Az elmúlt 6 évben bár sok volt a különböző sérülések száma, de nagyrészt Milićnek volt köszönhető, hogy a COVID után remek erőnléti állapotban tértek vissza a játékosok, aminek aztán a bajnoki elsőség lett az eredménye.  Mihić mindig is jó viszonyt ápolt a klub dolgozóival és Florentino Pérezzel is, valószínűleg éppen ezért nem távozik végleg a klubtól.

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK