Ancelotti: Vini és Rodrygo újra a legjobb formájukban tündökölnek

Carlo Ancelotti (forrás: realmadrid.com)
Carlo Ancelotti (forrás: realmadrid.com)

A Valencia elleni parádés győzelem után is válaszolt az újságírók kérdéseire a mester.

“A munkám igazságtalan néhány játékossal szemben, amikor ilyen minőségi keret áll rendelkezésemre. Modrić ma játszhatott volna a kezdő sípszótól kezdve, de csak csereként lépett pályára. Sajnos ez is a munkám része, nem könnyű. A mai az idény eddigi legjobb meccse volt részünkről. Az első 15 percben védekezhettünk volna jobban, de azt követően a meccs tökéletes volt.”

“Vini és Rodrygo újra a legjobb formájukban tündökölnek. Időre volt szükségük, hogy visszanyerjék a formájukat és megmutassák a legjobb arcukat. Az utolsó két meccsünkön nagyon jól teljesítettek. Nagyszerűen működtek együtt, keresték a területeket és kivételes minőséget képviselve játszottak. Elmondhatjuk, hogy visszatértek.”

“Bellingham Angliába utazik, hogy ellenőrizzék, de nemsokára visszatér. Ha ma nem játszhatott, akkor a válogatottban sem fog. Szüksége van némi specifikus munkára a következő hetekben, hogy erősítse a vállát. A válogatott szünet után már játékra kész állapotban lesz. Az utolsó három hazai meccsünk nagyon jól sikerült. A Rayo ellen nem birtokoltuk eleget a labdát, de a másik két mérkőzésen nagyon komplett csapat képét keltettük. Szép futballt játszottunk minőséggel, áldozatokkal, elhivatottsággal és megfelelő védekezéssel.”

“Carvajal tapasztalt játékos a posztján. Nagyon jó jobbhátvéd a labdával és nélküle is, kiválóan helyezkedik. Ma látványos gólt szerzett. Nagyon jól játszottunk a széleken, amikor kihasználtuk Rodrygo és Carvajal, valamint Vini és Brahim képességeit. Így nyertük meg a meccset.”

“Camavinga minden egyes poszton jól teljesít, bárhová is tesszük. Jobban szereti a belső posztokat, Tchouaméni hiányában többször is megmutatta, hogy mire is képes valójában.”

“A meccsnek addig nincs vége, míg a játékvezető hármat nem fúj a sípjába. Azért hozok döntéseket és teszek dolgokat, hogy megnyerjük a meccset, még 4-0-s állásnál sem áltatom magam azzal, hogy a mérkőzés eldőlt. Ezért küldtük be Joselut és Nico Pazt.”

“Vini és Rodrygo nagyon jól játszottak, de szeretem a csapat kollektív teljesítményét értékelni, és ebben a tekintetben kiválóan teljesítettünk.”

“A Girona kiválóan teljesít, jobban, mint mi. Azt ugyanakkor figyelembe kell venni, hogy nekik nincsenek európai kötelezettségeik, így minden erejükkel a bajnokságra koncentrálhatnak. Egy olyan csapatról beszélünk, akik harcban lehetnek a bajnoki címért, efelől nincs kétségem.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK