Carvajal: A pályafutásom egyik legjobb szakaszát élem

A Valencia ellen gólt szerző jobbhátvéd is értékelte a tegnap látottakat. 

“Nagyon jól érezzük magunkat. Egy hazai győzelemmel akartunk zárni a válogatott szünet előtt. A Rayo ellen nem sikerült nyerni, de attól a tövistől ma sikeresen megszabadultunk. Örülök a gólomnak is, valamint annak, hogy segíteni tudtam a csapatomnak. Most utazhatunk a válogatotthoz, méghozzá úgy, hogy a házifeladatot elvégeztük.”

“Nagyon összetett meccs volt. A csapat szépen játszott, ez is egyike volt azoknak a nagyszerű estéknek, amelyeknek a Bernabéu adhatott otthont. Szerettünk volna jól teljesíteni a szurkolóink előtt. A Valenciának volt néhány helyzete az első félidőben, de a szünet után lehengerlően kezdtünk.”

“A párharc nyitott volt nagyjából az 50. percig, de aztán szereztünk két gyors gólt. Hugo Durónak voltak helyzetei az első játékrészben, de ahogy említettem, a szünet után sikerült mindent a saját javunkra fordítani.”

“Gratulálnunk kell Luninnak, hiszen egy újabb remek meccset hozott le. Nem csak a kapuban, hanem lábbal, a játékban is jól teljesített. Amikor lehetőséget kap a játékra, mindig megmutatja, hogy milyen nagyszerű játékos.”

“Vini és Rodrygo is nagyon jók. Mindketten két gólt szereztek. Csak jó nekünk, ha ismét gólokat lőnek és jól érzik magukat. Nagyon sokat fognak még adni ennek a csapatnak. Mi már ismerjük a bennük rejlő minőséget, örülünk a sikerüknek. A szezon hátralévő részében nagyon fontosak lesznek a csapat számára.”

“Az utolsó pillanatig hittünk abban, hogy Bellingham játszani fog, de végül nem kockáztathattunk. Nagyon intenzív a versenynaptár, így mindenki számára ez volt a legjobb döntés.”

“Jelenleg pályafutásom egyik legjobb szakaszát élem. Mind megpróbálunk ezen a szinten maradni a szezon hátralévő részében. Ahogy az életben is, vannak jobb és nehezebb időszakok, de azokban a pillanatokban, amikor a dolgok nem jól mennek, megpróbálunk majd munkával válaszolni. Nagyon jól érzem magam, tele vagyok önbizalommal. Az itt töltött évek tapasztalata meglátszik a pályán, élvezem a pillanatot.”

“Ami a gólomat illeti, nem sokat gondolkodtam, elveszítettem a kontrollt, de végül nagyon jól találtam el a labdát. Örülök, hogy meglőhettem a második gólomat, remélem, hogy még sokat szerezhetek.”

“Mindig alkalmazkodnod kell azokhoz a játékosokhoz, akik a keretet alkotják. Az edzőnk nagyon tapasztalt ebben. TUdja, hogy hozhatja ki a legjobbat belőlünk, és ezt is teszi. Mindannyian jól érezzük magunkat az új szisztémában és jól is játszunk.”

“Pirri egy nagyon fontos egyéniség. Egy olyan játékos, aki a klub egy nagyon fontos éráját képviseli. Mindig nagyon közel állt hozzánk. Ez az elismerés több mint megérdemelt, biztos vagyok benne, hogy fantasztikus tiszteletbeli elnöke lesz a klubnak.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK