Nacho: Büszkévé tesz minden, ami ehhez a mezhez kapcsolódik

A Valencia ellen kapitányi karszalagot viselő védő is értékelte a tegnap este látottakat.

“Boldogan mehetünk haza. Volt egy egyértelmű célunk: megnyerni a meccset és jól játszani a szurkolóink előtt. A lehető legjobban sikerült. Nagyon jó meccs volt, szépen játszottunk. Ha sok gólt szerzel, valójában minden jobbnak tűnik. Az első pillanattól kezdve jól játszottunk.”

“Nagyon jól teljesített a védelem is. A mérkőzés végén kaptuk a gólt, ami némileg fájdalmas a védelem számára. Összességében azonban nagyon jók voltunk védekezésben már több mérkőzésen is. A védekezés az egyik kulcsa a trófeák elnyerésének, hiszen támadásban nagyon erős játékosaink vannak.”

“Vini és Rodrygo mágikusak. Óriási potenciál van bennük. Nagyon gyorsak, mindig a kapun van az egyik szemük, együtt pedig kiváltképp jól játszanak. Sokkal könnyebb a dolgod, ha ilyen játékosokkal játszol egy csapatban.”

“Nagyon boldog vagyok. Minden büszkévé tesz, ami ehhez a mezhez kapcsolódik, ahogy az is, hogy kapitánya lehetek ennek a nagyszerű csapatnak.”

“Ugyanolyan boldogan térünk haza, mint a szurkolók. A cél a győzelem volt, de a stadion hangulata lenyűgöző volt. Fontos, hogy a szurkolók és a játékosok egységesek legyenek minden előttünk álló helyzetben, ahogy az is, hogy ezt a formát fenn tudjuk tartani az idény végéig.”

“Lenyűgöző, hogy hány mágikus estét élhetett át Pirri ebben a mezben, ebben a stadionban. Saját nevelésű játékosként büszkévé tesz, hogy ott állhattam vele a kezdőrúgásnál. Minden jót kívánok neki ehhez az új fejezethez, büszkévé tesz, hogy ő képvisel minket.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK