Rodrygo: Újra az a Vini és Rodrygo vagyunk, akiket a szurkolók látni szeretnének

A brazil támadó értékelte a Valencia elleni meccsen látottakat.

“Egy újabb tökéletes meccset játszottunk. Végül kaptunk egy gólt ugyan, de ennek ellenére egy nagyon jó mérkőzés volt. Ami engem illet, nagyon örülök a góloknak és gólpasszoknak. Ez egy újabb tökéletes este.”

“Nagyon boldogok vagyunk. Szükségünk volt már egy ilyen meccsre, amin sok gólt lövünk. Reméljük, hogy így tudjuk folytatni a soron következő mérkőzéseken is.”

“A meccs az én szemszögemből is tökéletes volt. Mindig jó érzés gólt szerezni. Sikerült betalálnom az ezt megelőző meccsen is, boldoggá tesz, hogy ma így tudtam folytatni. Örülök a gólpassznak is. Mindig szeretném hozzátenni a magamét a győzelmekhez, ezért vagyok itt.”

“Mindig nyugodtnak kell maradnod. Eddig  nem voltam elég nyugodt a befejezéseknél, de ma sikerült megőrizni a hidegvérem, tiszta fejjel próbálkoztam és ezért sikerült minden ennyire jól.”

“Jelenleg a legjobb pillanatainkat éljük. Újra az a Vini és Rodrygo vagyunk, akiket a szurkolók látni szeretnének. Folytatnunk kell a munkát, hogy továbbra is így teljesíthessünk.”

“Én is azt érzem, amit a szurkolók. Ha ők boldogok, én is az vagyok. Ez egy újabb tökéletes este volt.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK