Carvajal: A célunk a csoportelsőség

Dani Carvajal (forrás: realmadrid.com)
Dani Carvajal (forrás: realmadrid.com)

A Real Madrid a Napoli együttesét fogadja a Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában. A mérkőzés előtt Dani Carvajal nyilatkozott a játékosok közül.

„Ami a támadó statisztikákat illeti, remekül teljesítek és hozzájárulok a csapat sikeréhez. Ha a magabiztosságról van szó, remekül érzem magam. 100%-os állapotban vagyok, arra fókuszálok, hogy egy Napoli kaliberű csapattal játszunk holnap, készen állok arra, hogy szembenézzek Kvaratskheliával.”

„A célunk a csoportelsőség. Nagyon szoros a naptárunk, különösen azoknak, akik az európai porondon és a válogatottjukban is pályára lépnek. Rövid nyarunk lesz a klubvilágbajnokságnak, az Európa-bajnokságnak és a szuperkupáknak köszönhetően. Egyetértek az edzőnkkel, miszerint túl sok meccset játszunk.”

„Nem véletlen, hogy ennyi sérültünk van, nehéz 100%-os állapotban lenni minden harmadik nap. Játékosként megvan az erőnk a változtatáshoz, de a téma komplexitása miatt nehéz eredményt elérni. Mindennek az oka a sűrű naptár.”

„Ennyi sérülttel és hiányzóval nem egyszerű a helyzet. Lehetőségek nyílnak azok előtt, akik kevesebb szerephez jutottak. Készen kell állniuk arra, hogy megragadják ezeket. Esély ez azoknak, akik nem állandó kezdők, ráérezhetnek a csapat dinamikájára és remélhetőleg segítenek elérni a célunkat.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK