Rodrygo: Jelenleg a legjobb arcunkat mutatjuk

A Napoli elleni győzelmet követően Rodrygo és Nico Paz is értékelték a látottakat. 

Rodrygo

“Örülök a csapat győzelmének, valamint annak is, hogy sikerült újra betalálnom. Első helyen jutottunk tovább, nagyszerű este volt. Sokat jelent számunkra, hogy a csoport első helyén végeztünk. Fejben így nyugodtabbak lehetünk, hiszen a Real Madridnak mindig első helyen kell végeznie.”

“A csapat jól játszik. Sok gólt szerzünk, emellett jól is védekezünk. Jelenleg a legjobb arcunkat mutatjuk.”

“Egy kicsit fáradt voltam a második félidőben, be is görcsöltem, de jól vagyok.”

“Bellinghamre nincsenek szavak. Láthatjátok a meccseket, napról napra jobb.Megtiszteltetés vele egy csapatban játszani.”

Nico Paz

“Nagyon boldog vagyok, egy álmom vált valóra. Egy pillanatra el sem hittem. Nagyon örülök, hogy segíteni tudtam a csapatomnak. Megvolt bennem a kellő bátorság, de valójában minden magától történt, azt sem tudtam, hogy mit csinálok. Csak ellőttem, majd teljesen átszellemültem, őszintén szólva.”

“A csapattársaim még nálam is boldogabbak. Szeretném megköszönni a támogatásukat. A miénk a világ egyik legjobb akadémiája, de az is lehet, hogy a legjobb. Ez egy üzenet is az akadémia többi játékosának: sikerülhet elérni a következő szintet. Ancelotti gratulált nekem, ahogy a csapattársak is. Ez egy csodálatos csapat, köszönöm mindenkinek.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Tovább

Ancelotti: Szórakoztató meccs volt

A Villarreal elleni döntetlent követően az olasz mester értékelte a látottakat.  “Szórakoztató meccs volt, nagy sebességgel, intenzitással. Amire…