Brahim: Toni meglátja és megvalósítja azokat a passzokat, amiket más nem

A Granada elleni győzelem után Brahim és Lunin is értékelték a látottakat. 

Brahim

“Nagyszerű győzelem ez mindannyiunk számára. A szurkolók végig velünk voltak, a kevésbé jó pillanatokban is hajszoltak minket a gólszerzés felé. Azt a futballt játszottuk, amit már jól tudunk játszani. Szinte tökéletes meccs volt, mi irányítottunk, a Granada csak néhány helyzetet tudott kialakítani.”

“Ha jól emlékszem, a Granadának nem volt kaput eltaláló lövése. Nagyon koncentrált volt a csapat a meccs folyamán, támadásban és védekezésben egyaránt. Egy igazi csapatmunka volt néhány nagyszerű játékostól.”

“Tízes skálán 9 pontot adnék a találatomra. Nagyon boldog vagyok. Az egész Kroos érdeme, aki meglátja és megvalósítja azokat a passzokat, amiket mások nem. Lenyűgöző. Csak meg kell nézned őt a pályán, mennyire figyeli az előtte lévőket és keresi a helyzetek lehetőségét. Nagyon látványos, mi minden nap látjuk az edzéseken. Ma rajtam volt a sor, hogy megtakarítsam a cipőit.”

Lunin

“A sok sérülés és nehézség ellenére egy nagyon jó szériában vagyunk, ami teljesen megérdemelt. Nyolc vagy kilenc játékosunk hiányzik, de így is hozzuk a győzelmeket, szép futballt játszunk és a tabella élén vagyunk, ami a lehető legfontosabb. Csak köszönettel tartozom a csapatnak, hiszen szinte lefagytak az ujjaim a mai meccsen. Jó lenne, ha minden meccsünk ilyen lenne.”

“A kapus esetében nagy szerepe van a mentális dolgoknak. Akkor is mozgatni kell a tested, ha dominál a csapatod a meccsen, hiszen bármikor jöhetnek helyzetek, bármelyik pillanatban készen kell állnod.”

“Ha nem kapsz gólt, az megnöveli a győzelmi esélyeidet. Ezekkel a játékosokkal nekünk minden meccsen vannak helyzeteink. Koncentrálnunk kell a védekező feladatokra. A 95 százalékát megnyerjük azoknak a meccseknek, amelyeken nem kapunk gólt.”

“Toni már több mint 15 éve ezen a szinten játszik, nincs semmi meglepő benne. Brahim pedig egy nagyszerű játékos, aki gyors, intelligens és technikailag nagyon képzett. Kedvelem a játékstílusát, és valójában egyikük játéka sem lep meg, hiszen nap mint nap látom őket. Ugyanazt csinálják a pályán, amit Valdebebasban.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK