Ancelotti: Elégedett vagyok, nem lehet mindig nyerni

Carlo Ancelotti (forrás: realmadrid.com)
Carlo Ancelotti (forrás: realmadrid.com)

Az olasz mester a sajtó munkatársainak rendelkezésére állt, a Sevillában begyűjtött 1 pontot követően.

A mérkőzés

„Jó meccset játszottunk, amely végig kiegyenlített és küzdelmes volt. Mindkét félidő során megfelelően teljesítettünk, és igazságos eredmény született. Irányításunk alatt tartottuk a mérkőzést, egy hibának köszönhetően azonban gólt kaptunk. A Betis nem érdemelt vereséget, hiszen hasonlóan jól futballoztak, mint mi.”

„Az eredmény megfelelő, elégedettek vagyunk a mutatott játékkal. Az ellenfél kiválóan muzsikált, de irányítottuk a találkozót. A Benito Villamarín egy kellemetlen helyszín, viszont továbbra is vezetjük a tabellát, és a soron következő mérkőzéseinkre kell koncentrálnunk. A dolgok nem mindig úgy alakulnak, ahogy szeretnénk. Jó és rossz megmozdulásokkal egyaránt tarkított párharc volt ez a részünkről. Ez egy jó eredmény, elégedettnek kell lennünk ezzel, és folytatnunk kell a jó formánkat.”

Lunin

„Karakteres és magabiztos teljesítményt nyújtott, jól teljesített. Meglátjuk, hogy ki fog védeni a következő mérkőzésen.”

A találkozó irama

„Az ellenfél egy fantasztikus góllal egyenlített. Elégedett vagyok, hiszen nem lehet mindig nyerni. Eddig jól szerepeltünk, és a soron következő mérkőzéseken sem lesz ez másképp.”

A Betis találata

„Bellingham elpasszolta a labdát, a védősorunk túlságosan hátul húzódott, az ellenfél játékosa pedig pazar gólt szerzett. Ez egy értékes 1 pont, hogy továbbra is vezessük a tabellát. Tudom, azt szeretnétek, hogy azt mondjam, dühös vagyok vagy szomorú, de nem vagyok az.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK