Ancelotti: Joselu megmutatta, hogy mire képes

Carlo Ancelotti (forrás: realmadrid.com)
Carlo Ancelotti (forrás: realmadrid.com)

Az Union Berlin elleni győzelmet követően az olasz mester értékelt. 

“Nem lehet panaszkodni a csoportmeccseinkre. Nagyon jól teljesítettünk, állandósítottuk a formánkat és a játékunk minősége is sokat fejlődött az idény elejéhez képest. Két negatívum az előző két meccset illetően, hogy a vezetés megszerzése után nem menedzseltük jól a mérkőzést: sem ma, 1-2-es előnynél, sem pedig a Betis ellen, 0-1-nél. Jobban kell birtokolni és megtartani a labdát, amikor nálunk a vezetés, de ez sem elég, le kell zárnunk a meccseket.”

“Pozitívum továbbá a mérkőzéssel kapcsolatban, hogy Ceballos szerzett egy számára és a csapat számára is fontos találatot. Jó meccset játszott. Joselu szintén megmutatta, hogy mire képes, nagyszerű befejező a tizenhatoson belül. Néha jobban kell építenünk erre, ahogy tettük a második félidőben is. Az első játékrészben jól játszottunk, de Joselut nem használtuk megfelelően. A sérülések lehetőséget adtak azok számára, akik korábban kevesebbet játszottak, de mindannyian meglehetősen hamar tudtak élni ezzel.”

“A szünetben elmondtam, hogy 40 percig jól játszottunk, de volt 2 perc teljes őrület. Ez egy olyan baki volt, amiről beszélnünk kellett.”

“Bellingham kapott egy buta sárga lapot, de továbbra is jól teljesít, nagyszerű kondícióban van. Nem vállaltunk rizikót ezen a meccsben. Az egyetlen változtatás Kroos és Valverde pihentetése volt, mivel mindketten fáradtak voltak, nem akartam túlságosan sokat játszatni őket. Mindenki más rendben volt.”

“Nehéz megtalálni, hogy mi az oka a kihagyott büntetőknek, pláne úgy, hogy Luka általában nyugodt és értékesíti őket. Már kétszer is előfordult vele, hogy nem sikerült betalálnia. Ebben nem egyszerű trenírozni őt, hiszen más mentális tényezők miatt hibázik. Remélem, hogy ez változik majd.”

“Fran nagyon jól teljesített védekezésben és támadásban is. A második gólt ő készítette elő. A második félidőben Rodrygo pozícióját is megváltoztattam, hogy többe beadás érkezhessen középre. Ő adta az egyik gólpasszt, Fran a másikat. Ezt kellett tennünk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK