Joselu: Ennek a meznek a viselése büszkeséggel és hálával tölt el

Joselu, a két gólt jegyző csatár, Ceballos, valamint Nacho is válaszolt az újságírók kérdéseire az Union elleni győzelmet követően. 

Joselu

“Ennek a meznek a viselése büszkeséggel és hálával tölt el. Gyerekkorom óta erről álmodtam. Alapvetően próbálok mindig mindent beleadni, amikor magamra öltöm ezt a szerelést. Az ilyen meccsekről álmodik minden játékos minden egyes nap.”

Nacho

“A győzelemért jöttünk. Csoportgyőztesként jutottunk tovább, de ez a címer megköveteli a harcot és a győzelmet minden egyes meccsen. Örülünk, hogy sikerült. Igaz, hogy ez egy nehéz meccs volt, kihagytunk egy büntetőt, de sikerült végül megszerezni a győzelmet. Jó érzés ilyen meccseken nyerni.”

“Ilyen a futball. Egy 10 másodperces rövidzárlat, és máris gólt kaptunk. A szünetben rendeztük a sorainkat, összességében jól játszottunk. Mindenki fontos ebben a keretben. Nagyon jó és összetett csapatunk van. Akik ma játszottak, nagyszerű munkát végeztek. Az önbizalmunk segít a meccseken. Az edző hozza a döntéseket, de nem tud hibázni, hiszen minden egyes játékosa készen áll a bevetésre.”

“Mindannyian várjuk a sorsolást, de a kieséses szakasz előtt még hosszú utat kell megtennünk más sorozatokban. Most a bajnokságra kell koncentrálnunk, illetve arra, hogy jól fejezzük be az évet, valamint jól kezdjük az újat.”

Ceballos

„Nagyon örülünk, hogy sikerült 100%-os győzelmi mutatóval zárnunk a csoportkört. A klub történetében ez volt a harmadik alkalom, a magam részéről pedig a gólom nagy önbizalmat ad nekem. Nagyon elégedett vagyok, hogy sikerült a csapatnak megadnom ezt a három pontot.”

„Olyan sok pontot szereztünk, amennyit csak lehet. A csapat feltüzelve jött ki a pályára, függetlenül attól, hogy a meccsnek nem volt tétje. A címerünk dns-ébe azonban bele van kódolva a győzelem. A célunk az volt, hogy maximális pontszámmal abszolváljuk a csoportkört, ezt pedig el is értük. A csapat mindent a lehető legjobban csinált, az utolsó pillanatig mentünk előre a győzelemért. Nagyon elégedettek vagyunk.”

„A különbség abból adódik, hogy a pályán és azon kívül is jól megértjük egymást. A sérülések ellenére a csapat versenyben van, egyre jobb formába lendül, ez a győzelem pedig erőt ad a karácsonyi szünet előtti két mérkőzésre. Elégedettek vagyunk a 15 meccses veretlenségi sorozatunkkal, de a bajnokság nagyon nehéz, a BL-ben pedig rendkívül erős csapatok vannak.”

„Remek passzt kaptam Bellinghamről, láttam, hogy a védő egy kisebb terpeszbe állt, nekem pedig sikerült ellőnöm alatta a labdát. Rüdiger mondta, hogy így csináljam. A magam részéről boldog vagyok. Nem olyanra sikerült az idénykezdet, ahogy vártam, mivel soha nem sérültem még meg korábban, visszaestem. A két utolsó meccs sem volt a legjobb, de ma már sokkal jobban éreztem magam a pályán. Továbbra is játszanom kell és a lehető legjobban kell segítenem a csapatot.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK