Endrick: Gyermekkorom óta arról álmodtam, hogy itt legyek

Endrick a Santiago Bernabéu gyepén (forrás: realmadrid.com)
Endrick a Santiago Bernabéu gyepén (forrás: realmadrid.com)

A jövő nyáron csatlakozó brazil tini a hétvége folyamán a klub hivatalos csatornájának is rendelkezésére állt.

Endrick a Santiago Bernabéuban lehetett szemtanúja a Real Madrid győzelmének a LaLiga 17. fordulójának kiírásában. A brazil csatár, 2024 júliusában fog a csapathoz csatlakozni, amikor is betölti 18. életévét. A közös munka megkezdése előtt pedig Florentino Pérez is üdvözölte őt.

Endrick sorozatban másodjára lett bajnok a a Palmeiras együttesével a brazil bajnokságban, a szombati nap folyamán pedig a Real Madrid edzőkomplexumát is meglátogatta, ahol találkozott Carlo Ancelottival és a keret többi tagjával.

Florentino Pérez és Endrick (forrás: realmadrid.com)
Florentino Pérez és Endrick (forrás: realmadrid.com)
Endrick szavai

A mérkőzést megelőzően a Real Madrid TV-nek adott egy rövid interjút: „Valdebebasban jártam, nagyszerű volt számomra, hogy egy kis időt tölthettem a leendő csapattársaimmal. Véleményem szerint fantasztikus mérkőzés lesz, bízom benne, hogy a Real Madrid fog győzedelmeskedni. Gyermekkorom óta arrról álmodtam, hogy itt legyek, és hála Istennek, ezt most a családommal élhetem át, akik támogatnak. Egy elképesztő történet lesz ez.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Courtois
Tovább

Courtois: Álmodoztam erről a napról

A belga kapus a Cádiz elleni bajnokin tért vissza súlyos sérülése(i) után. A klub hivatalos csatornájának munkatársa ezzel…