Lucas: A gólöröm mutatja a csapat összetartását

A játékosok közül a gólszerző, valamint Fran García értékelte a tegnapi meccset. 

Lucas Vázquez

“Nagyon jó szájízzel távozunk. Komplikált meccs volt, a kiállítás után tudtuk, hogy egységesnek kell maradnunk. Kitartottunk a meccs legvégéig, majd megkaptuk a jól megérdemelt jutalmunkat.”

“Egy pillanatig sem kételkedtünk abban, hogy a győzelemért kell játszanunk, függetlenül az emberhátránytól. A csapat nem adta lejjebb egy percig sem, és ennek örülnünk kell.”

“A gólnál megpróbáltam feltartóztatni Rüdiger emberét, megpróbáltam a területemen maradni. A labda megtalált, én pedig elég szerencsés voltam, hiszen végül a kapuban kötött ki.”

“Nagyon boldog vagyok. A gólöröm jól mutatja a csapat összetartását. Amikor bajban vagyunk, akkor meg tudjuk mutatni, hogy egységesek vagyunk, mindannyian ugyanabba az irányba tartunk. Ez egy nagyon szép dolog.”

“Nagyon hamar emberhátrányba kerültünk, de a csapat jól reagált. Jól védekeztünk és jól is támadtunk. Nem szenvedtünk egy percig sem.”

“Nagyon fontos számunkra, hogy a tabella élén mehetünk szünetre. Megpróbáljuk folytatni ezt a jó sorozatot 2024-ben is, pozitív mentalitással és jó érzésekkel. Tovább fogunk fejlődni.”

Fran García

“A tabella élén szerettük volna befejezni az évet, így most boldogok vagyunk, hiszen három ponttal gazdagodtunk. Az emberhátrány segített abban, hogy megmutassuk a csapat kemény munkáját és elhivatottságát. Mindig tudjuk, hogy egy társunk ott van mellettünk aki értünk is fog futni.”

“Tudtuk, hogy össze kell tartanunk a kiállítás után, de mindenki lenyűgöző elkötelezettségről tett tanúbizonyságot. Pozitív érzésekkel távozunk, most pedig itt az ideje az akkumulátorok feltöltésének, hiszen a legfontosabb pillanatok még csak ezután következnek.”

“Lucas góljánál én zártam a védelem előtt, így láttam az egészet. Láttam, hogy hogyan mozgott és hagyta ott az emberét. Lenyűgöző volt, főleg annak tudatában, hogy hanyadik percben sikerült betalálnia. A Real Madrid más, mint a többiek, tényleg mindig a legvégéig küzdünk. Örülök Lucas góljának.”

“A Real Madrid DNS-ét mi sem mutatja be jobban, mint a mai találkozó. Gyakran történik ilyen, így nem lehet véletlen. Ez a csapat lenyűgöző, a szabadságról ugyanezekkel az ambíciókkal kell visszatérnünk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK