Nacho: Ancelotti nyugalmat és tapasztalatot sugároz

Nacho a rajongók társaságában (forrás: realmadrid.com)
Nacho a rajongók társaságában (forrás: realmadrid.com)

A Real Madrid nyilvános edzést tartott Valdebebasban, így a szerencsés szurkolók az Alfredo Di Stéfano Stadion lelátójáról követhették végig a tréning eseményeit. Az edzést követően több játékos is nyilatkozott a klub hivatalos csatornájának.

Nacho

„Ez a legjobb módja az év befejezésének. Hihetetlenül boldoggá tesz minket, különleges egy ilyen pillanatot átélni.”

„Ancelotti szerződéshosszabbítása rendkívül fontos a klub számára. Nyugalmat és tapasztalatot sugároz, és minden nagyon jól alakult az ő irányítása alatt. Ez egy nagy pozitívum a Real Madrid számára, és megteremti az alapokat ahhoz, hogy tovább tudjunk fejlődni. Egy fantasztikus év elé nézünk.”

Modrić

„Látni az emberek, különösen a gyermekek támogatását, a legjobb érzés. Azóta érzem ezt, amióta megérkeztem ide, és nagyon hálás vagyok ezért. Mindig nagyszerű ilyet átélni, egy jó edzést elvégezni, és megosztani ezt a szurkolóinkkal.”

„Nagyon örülünk, hogy Ancelotti marad, és úgy gondolom, hogy ez a helyes döntés a klub számára. Szeretik őt az öltözőben, és ez nagyszerű hír. Szeretnénk 2024-ben is történelmet írni, mérkőzéseket és trófeákat nyerni.”

Bellingham

„Csodálatos dolog érezni a szurkolók támogatását. Ez az első ilyen alkalom a számomra, és nagyon hálás vagyok. Sok trófeát és gólt kívánok 2024-re, és azt, hogy győzelmekben segíthessem a csapatot.”

Vinícius Jr.

„Mindig pompás a rajongókkal lenni, különösen a karácsonyi időszakban. Ők is a család a részei. Jól érzem magam és készen állok a szezon hátralévő részére. Remélem, hogy 2024-ben sok trófeát fogunk begyűjteni.”

Rodrygo

„Bármikor különleges és érzelmes egy ilyen nap. A szeretet, amit kapunk, rendkívül fontos a számunkra. Nagyon élvezzük az ilyen edzéseket.”

Kepa

„Mindig jó érzés átélni a szurkolók közelségét, és öröm ennyi ember előtt edzeni. Egy kicsit feldobja az ő napjukat is. Ez egy különleges időszak, és szeretjük, ha az emberek meglátogatnak és élvezik az edzéseket. Ez egy boldog nap mindannyiunk számára.”

Brahim

„Ez egy egyedülálló alkalom. A szurkolókkal együtt lenni és velük ünnepelni a karácsonyt roppantul különleges. Imádom látni, hogy mennyire boldogok, és nincs kétségem afelől, hogy 2024 egy nagyszerű év lesz.”

Tchouaméni

„Elképesztő. Rendkívül sokat jelent a számunkra, hogy a szurkolóink előtt edzhetünk, és láthatjuk, milyen remek a kapcsolat közöttünk. Készen állunk az idény második felére, és mindent bele fogunk adni, hogy a lehető legtöbbet nyerjünk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK