Ancelotti: Szeretnénk idén is megnyerni a Király-kupát

Carlo Ancelotti (forrás: realmadrid.com)
Carlo Ancelotti (forrás: realmadrid.com)

A Real Madrid szombat este az Arandina együttesével találkozik a Király-kupában. A mérkőzés előtt Carlo Ancelotti megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját.

A mérkőzés

„Mi vagyunk a regnáló bajnokok és tavaly is nagyon élveztük ezt a sorozatot, idén is szeretnénk megnyerni a Király-kupát. Holnap kezdünk és a legjobbunkat akarjuk nyújtani.”

„A keretből Kroos marad ki, neki kisebb problémája volt, Tchouaméni és Vini pedig a rehabilitáció végére koncentrál, rajtuk kívül mindenki bevethető.”

Változások

„Ez a meccs nem a változtatásokról szól. Nehéz mérkőzés lesz, ahogy a tavalyi a Cacereño ellen. Komolyan kell vennünk a holnapit, mert nem lesz egyszerű. Igyekszünk nyerni, mert ez a sorozat is a prioritásaink között szerepel. A fásultság miatt lehet, hogy lesznek változások a szerdai meccshez képest, de ugyanolyan győzelemre éhes csapat lép pályára.”

Középhátvédek

„Carvajal is opció lehet és Nacho is visszatér. Carrillo remek edzésmunkát végez és itt van velünk. Tchouaméninek pihennie kell.”

A keret

„Mendy még nem térhet vissza, de a Szuperkupára már bevethető lesz. Camavinga már játszhat. Kroos kisebb bokasérülést szenvedett a Mallorca ellen, de Arábiába ő is utazik. Güler már bevethető és az is lehet, hogy kezdeni fog.”

Kérések az idényre

„Remek kapcsolatom van Florentino Pérezzel, sosem kértem többet annál, amit megadott nekem. Mindent megad, ami az érzelmeket illeti, nagyon jó a kapcsolatunk, közel áll hozzám.”

Rotáció kapusposzton

„Más ez a szituáció, mint Casillas és Diego López esetében. Kepa játszik holnap. Megvan a verseny kapusposzton, ez jó nekünk és nekik is, motiváltak és mindketten remekül dolgoznak.”

Zárt tetővel a Bernabéuban

„Másabb így. Sokkal nagyobb a hangzavar, jobb a hangulat. Ez a csapatot is segítheti a jobb teljesítmény elérésében.”

Bellingham

„Remekül van. Az idény első felében nagyon jól teljesített figyelembe véve azt is, hogy be kellett illeszkednie, új kultúra és nyelv veszi körül. Remekül teljesített, természetesen ez a legjobb számunkra is.”

Mit vár a holnapi meccstől?

„Remélhetőleg a legjobb teljesítményt nyújtjuk, küzdve a győzelemért, mint mindig. Nincsenek kétségeim, magabiztos vagyok. A csapat motivált és mindenki a meccsre koncentrál. Ahogy mondtam, tavaly rengeteg örömet okozott nekünk ez a sorozat.”

Eredmények a kupában

„Csak annyit mondhatok, hogy már kétszer megnyertem és felejthetetlen élmény, mind a valenciai, mind a sevillai döntő.”

Mi áll Vini gyors gyógyulása mögött?

„A professzionalizmusa és az orvosok, fizioterapeuták remek munkája.”

Sergio Ramos

„Különösen kedvelem őt és remélem, a lehető legjobban ér véget a karrierje. Biztosan így lesz, mert egy profi és egy bátor ember.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK