Rüdiger: Ez számomra nem egy csapat, hanem egy nagy család

Toni Rüdiger (forrás: realmadrid.com)
Toni Rüdiger (forrás: realmadrid.com)

A tegnap esti Spanyol Szuperkupa finálét követően több játékos is a sajtó rendelkezésére állt.

Toni Rüdiger

„Rendkívül boldog vagyok, ez az első Spanyol Szuperkupa trófeám. Nagyon örülök, ahogy a csapatban mindenki más is. Csapatként nagyon jól kezdtünk. Gyorsan szereztünk két gólt, de véleményem szerint több találatra lett volna szükségünk.”

„Egy kicsit bolond vagyok, de mindig pozitív, ez kifejezetten fontos. Eszméletlen boldog vagyok, hogy itt lehetek. Ez számomra nem egy csapat, hanem egy nagy család.”

Fede Valverde

„Nagyon örülünk ennek a trófeának. Büszkék vagyunk arra a munkára és erőfeszítésre, amit a játékosok és az edzői stáb le tett az asztalra. Roppantul boldogok vagyunk, hogy egy újabb trófeát nyerhettünk.”

„Az edző elképzelése az volt, hogy a középpályásaikat ne hagyjuk levegőhöz jutni, Gündogant, Pedrit és Sergio Robertót, a védőiket pedig hagyjuk szabadon. Kérte, hogy operáljunk hosszú átadásokkal. Védekezésben egységesek, támadásban pedig gyorsak voltunk.”

„Minden pillanatot ki kell élveznünk, becsülnünk kell ezeket a trófeákat. Megnyertük a Szuperkupát Spanyolország legjobb csapatai ellen. Még sok versenysorozat van hátra, és nagyon fontos párharcunk lesz az Atlético ellen.”

„Amikor bemegyek az öltözőbe, mindenki az Atléticóra fog már gondolni. Bárcsak megállhatna az idő ebben a pillanatban, és a családom és az összes spanyol szurkolónk itt lehetne, hogy kiélvezhessük ezt a pillanatot.”

Nacho

„Ráz a hideg. Kemény hét volt, két megterhelő mérkőzéssel. A végén valóra vált az egyik álmom, hogy megnyerjem az első trófeámat kapitányként. Ugyan nem ez az első kupám, de különleges.”

„Éreztük, hogy jól futballozunk. Az egész szezonban csak egyetlen egy meccset veszítettünk el. Fizikailag és mentálisan is erősek vagyunk, és ez fontos egy ilyen találkozón. Nem könnyű ilyen korán előnybe kerülni egy olyan csapat ellen, mint a Barcelona, de a mi önbizalmunkkal ez lehetséges.”

„Tele vagyunk önbizalommal, remek szezont futunk, és ez kiváló a számunkra, hogy kitartson a lendület, és még jobbak lehessünk.”

„Vinícius egy elképesztő játékos, hihetetlen, hogy milyen nagyszerű estéje volt.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK