Brahim: Boldogok vagyunk, de többet akarunk

Az Almería elleni győzelmet követően Brahim, valamint Fran García is válaszoltak az újságírók kérdéseire. 

Brahim

“Ez a Real Madrid. Nem tudom elégszer elmondani. Harcoltunk a legvégéig, bennünk volt a győztes mentalitás. Őrült meccs volt. Nem játszottunk jól az első félidőben, de egy nagyon összetett második játékrésszel sikerült kozmetikáznunk rajta.”

“A pályán már tudtam, hogy fordítani fogunk. Minden csak idő kérdése volt, most pedig elégedetten mehetünk haza, annak tudatában, hogy ez a csapat mindig a legutolsó pillanatig fog küzdeni. Minden megvan bennünk a fordításokhoz, a kemény munka és a győztes mentalitás kifizetődött.”

“Nagyon jó csapatunk van. Akárki szál be a meccsbe, azt elszántsággal és győzelmi vággyal teszi. Ez csapatmunka volt, mindenki, aki csak a második félidőben szállt be, hozzátette a magáét a győzelemhez.”

“Ez a világ legjobb stadionja, legjobb klubja, legjobb csapata, és itt vannak a legjobb szurkolók is, akik ezúttal is extra motivációt adtak nekünk. MIndig mögöttünk állnak, nagyon hálásak vagyunk nekik ezért. Remélem, hogy továbbra is folytatjuk a győzelmek sorát hazai pályán.”

“Meg akarjuk nyerni a bajnokságot. Ezért harcolunk. Szeretnénk továbbra is győzni ebben a stadionban. Boldogok vagyunk, de többet akarunk.”

Fran García

“Ezek a fordítások itt a Bernabéuban mind történelmiek. Örülünk a három pontnak, így kell folytatnunk. Evidens, hogy ez a győzelem a kemény munka eredménye, amelyet hétről hétre végzünk a szezon során. Most jönnek az eredmények, de a lehető leghosszabb ideig kell szállítanunk a győzelmeket.”

“Tudtuk, hogy három pontot kell szereznünk és meg kell fordítanunk a meccset, amilyen gyorsan csak lehet, hiszen hazai pályán játszottunk. Az elhivatottságunk a pályán és a pálya mellett átragad minden egyes játékosra. Nem csak az a tizenegy létezik, aki kezdőként lép pályára, hanem ott vannak azok is, akik később szálnak be a meccsbe, ahogy a többieket a padról buzdítók is, akiknek végül nem jut játéklehetőség.”

“A csapat egy kicsit fáradt, ami az elmúlt egy hét kemény munkájának eredménye. Olyan volt az első félidő, mintha egy hosszabbítás lett volna. Most van néhány napunk a pihenésre és kikapcsolódásra a családjainkkal és barátainkkal. Aztán visszatérünk és újra munkába állunk, hiszen egy hét múlva újabb meccs vár ránk.”

“Szeretném üzenni a szurkolóknak, hogy továbbra is elhivatottsággal fogunk dolgozni, hogy elérjük a céljainkat és mindent bele fogunk adni azért, hogy szállíthassuk az eredményeket.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK