Carvajal: Mind tudtuk, hogy rajtunk múlik a győzelem

A győztes gól szerzője is a média képviseletének rendelkezésére állt a győzelem után.

“Nagyon rossz első félidőt játszottunk, ez pedig manapság sokba kerülhet. Az ellenfelünk szerzett két gólt, de a szünet után mindent kiadtunk magunkból, a szurkolóknak, valamint a csapat elhivatottságának köszönhetően pedig sikerült megszerezni a győzelmet.”

“Sokkal jobban szerettem volna egy kényelmes győzelmet, de ahogy ma nyertünk, az is a címert, ezt a stadiont és a történelmünket mutatja be: hinni kell az utolsó pillanatig. A szünetben megbeszéltük, hogy bármi lehetséges, amíg le nem fújják a meccset.”

“Köszönettel tartozunk minden szurkolónak, akik belehajszoltak minket a győzelembe a második félidőben. Ezt a három pontot nekik ajánljuk.”

“A pálya közepén került hozzám a labda a gólom előtt. Azt követően területet nyitottam Brahim előtt, ő pedig befelé vezette a labdát. Amikor felém szállt a labda, összeszedtem minden utolsó energiámat, ami még maradt, majd végül sikerült a hálóba juttatni. Mind tudtuk, hogy rajtunk múlik a győzelem, tudtuk, hogy ha van ritmusa és intenzitása a játékunknak, mindez pedig a tehetségünkkel párosul, akkor nyerhetünk.”

“Volt két hosszabbítás, hosszú utak, ma pedig egy korai meccs azt követően, hogy csütörtök éjszaka még játszottunk. Nem túl sok időnk volt a pihenésre. Gratulálnunk kell a csapatnak, hiszen mindenki beleadott mindent. Majd ezután lesz csak egyértelmű, hogy a társak mennyire fáradtak, ahogy én is az vagyok. Jó érzés ugyanakkor, hogy sikerül győzelemmel zárni egy meccset, amin mindent kiadtál magadból. Boldogan megyünk haza.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK