Így láttátok Ti: Las Palmas – Real Madrid (1-2)

Így láttátok ti 2023

Egy újabb meccs ért véget, úgyhogy, amíg friss az élmény, jöhet is az értékelés! A jól megszokott módon, egy tízes skálán pontozhatod a csapatot, a játékosokat és Ancelottit is, szigorúan szubjektíven!

Forrás: penamadridista.hu
Komment
  1. Nagyon gyenge kezdés után,erős visszaesés. Az első félidő siralmas volt. Kreatívitás, frisseség mint olyan nem volt a játékban. A második félidőben is,már majdnem későn keztek el focizni. A meccset sajnos az jellemezte,hogy próbálnak labdátszerezni az ellenfél térfelén,de csak próbálnak. Nagyon gyengén tették és ezzel felesleges energiát használtak fel úgy,hogy kergették a lbdást. A támadásokra meg az volt jellemző,hogy rúgjuk előre és majd lesz belőle valami. Nagyon gyengén játszottak,mint csapat. Az első góljuk előtt,viszont remek ötlet született az átemelésnél és befejezésnél. A fejes golnál is remekül támadta szögletrúgásnál a labdát és fejelt szép golt. A cserék késő következtek be,ennek volt köszönhető a késői szemléletváltás. Arda zicceréről csupán annyit,hogy sokkal többet kéne játszani ennek a fiatal tehetségnek,valószínü könnyebb dolga lenne a csapatnak is. Köszönöm a lehetőséget.

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Real Madrid a LaLiga bajnoka
Tovább

Íme a 2024/2025-ös bajnoki menetrend

Hivatalossá vált a Real Madrid bajnoki menetrendje, már ami a hétvégéket és a hétközi fordulókat, illetve az ellenfeleket…