Vini Jr.: Sosem adjuk fel, mindig a győzelem jár a fejünkben

Vini Jr. (forrás: realmadrid.com)
Vini Jr. (forrás: realmadrid.com)

A Real Madrid 2-1-es győzelmet aratott a Las Palmas vendégeként a spanyol bajnokságban. A mérkőzés után a játékosok részéről Vini Jr., Tchouaméni és Fran García nyilatkozott.

Vini Jr.

„Mindig küzdünk a fordításért. Gyengén kezdtünk, de változtattunk a dinamikán és a saját játékunkat játszottuk. Végül minden jól alakult. Remélhetőleg folytatom a gólszerzést és a sérülések is elkerülnek, így segíthetem a csapatot győzelemhez és újabb címekhez. Camavingával remekül játszottunk össze, így szerezhettem egy szép gólt.”

„Annyiszor fordítottunk már hátrányból, hogy teljesen normálisnak tűnik. Sosem adjuk fel, az utolsó pillanatig a győzelem jár a fejünkben. Tchouaméni számára remek ajándék egy győztes gól, most megyünk haza és ünneplünk még egy kicsit.”

Fran García

„A csapat munkáját kell kiemelnünk, folytattuk a győzelmi sorozatot, elértük a célunkat és ismét a tabella élén állunk. Igyekszünk fenntartani ezt a dinamikát. Mindenki, aki pályára lép próbál hozzátenni a csapat sikeréhez. Ez nagyon fontos az ilyen meccseken és akkor, ha meg akarjuk fordítani az állást.”

„Az idény során vannak jobb és rosszabb időszakok, de a csapat kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt. Ez tükrözi a mindennapi munkánkat és a játékosok odaadását. Ezt visszük pályára minden alkalommal.”

„Vinivel játszani csodálatos érzés. Élmény a csapatot kollektíven és egyénileg is segíteni.”

„Hihetetlen, hogy Tchouaméni egy győztes góllal ünnepelheti a születésnapját. A Real Madridnál különleges élmény a születésnap, és mi jobb módja lehetne az ünneplésnek, mint a gólszerzés?”

Tchouaméni

„Nagyon örülünk a győzelemnek. Kemény meccs volt egy nehéz pályán, a Las Palmas remekül játszott. Így kell folytatnunk, mindent beleadunk az utolsó pillanatig. Ma is mindent megtettünk a győzelemért. A Las Palmas remekül tartotta a labdát, nagyon magas szinten játszottak, de harcoltunk és megszereztük a győzelmet.”

Minden nap dolgozunk a rögzített helyzeteken, különösen a mérkőzések előtt. Nagyon jók vagyunk ilyen szituációkban.”

„Boldog vagyok, hiszen győzelemhez segíthettem a csapatot. Nagyon jó meccsünk volt. Élvezetes volt a csapattal ünnepelnem a születésnapomat. A szállodában egy tortát kaptam, a hazaúton pedig folytatjuk a győzelmünk ünneplését.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK