Egytől egyig: Getafe – Real Madrid (0-2)

EEEE2024 Egytől egyig 23/24

A spanyol bajnokság huszadik fordulójában a Getafével találkozott szeretett csapatunk, a cél egyértelműen a három pont elhozása volt, amit a fővárosi gárda sikeresen abszolvált is, ennek köszönhetően újra elfoglalták a tabellán az első helyüket. 

Getafe (OP: 4,8)

Nem csináltak semmi számottevőt, az egyetlen igazi helyzetük egy madridi hibából született, azon kívül volt pár lövésük távolról, de Lunin rajta volt az összesen.    

4/10
Szerkesztői pontszám

Real Madrid (OP: 7,3)

Meggyőző győzelem volt ez tegnap, mind a védelem és a támadó szekció jól teljesített, senki sem lógott ki lefele, a cserék is jól szálltak be, összességében egy igazán magabiztos teljesítmény volt ez. 

8/10
Szerkesztői pontszám

MECCSEMBERE – Joselu (OP: 8,9)

Azt hiszem nem igazán kell megmagyarázni, hogy miért is őt választottam a meccs emberének, két gól, egy gólpasszt érő passz, egy lesről lőtt kapufa, ezeken kívül jól tartotta meg a labdát, szinte minden megmozdulásával előre haladt a csapat.

9/10
Szerkesztői pontszám

Andriy Lunin (OP: 7,4)

Sok dolga nem volt, de azokat jól megoldotta. Mayoral kapufáját szerintem ő tolta ki oda, ami egy kifejezetten nagy bravúrnak számít ez esetben.    

8/10
Szerkesztői pontszám

Lucas Vázquez (OP: 7,6)

Az ilyen meccsek miatt imádom Lucast. Védekezésben átjátszhatatlan volt, a támadásokhoz pedig rengeteget tudott hozzátenni. Joseluval nagyon megértették egymást, egyik beadásából gól is született.

9/10
Szerkesztői pontszám

Toni Rüdiger (OP: 7,3)

Amíg pályán volt, addig uralta a védelmet, de sajnos megsérült egy kemény szerelést követően. Hiányozni fog, ha ki kell hagynia meccseket. 

7/10
Szerkesztői pontszám

Nacho (OP: 6,9)

Komoly hiba nélkül hozta le a találkozót, volt egy parádés hosszú labdája Vininek, amiből a brazil egy 1v1-es szituációt tudott kialakítani. 

7/10
Szerkesztői pontszám

Ferland Mendy (OP: 6,8)

Védekezésben ismét stabil volt, habár nem a tegnapi napon tesztelték a franciát a legtöbbet. Begyűjtött egy sárga lapot egy elkésett szerelésnek köszönhetően, illetve a második gól előtt szépen lépett fel a támadással.  

7/10
Szerkesztői pontszám

Aurélien Tchouaméni (OP: 7,4)

Remek első félidő a középpályán, majd egy picivel gyengébb második a védelemben. Volt pár parádés labdája, ám majdnem odaajándékozott egy gólt a hazaiaknak. 

7/10
Szerkesztői pontszám

Luka Modrić (OP: 7,6)

Újra a kezdőben találta magát a horvát, és ezt jó játékkal hálálta meg. Sokat mozgott, mindig elérhető volt, és remekül kapcsolta össze a különböző csapatrészeket. Tegnap egyáltalán nem hiányzott Kroos a pályáról, és ez nagyban neki köszönhető.  

8/10
Szerkesztői pontszám

Fede Valverde (OP: 7,1)

Hihetetlen színvonalon játszik az emberünk, mindenhol ott van, soha nem fárad el, és rendkívül alázatosan dolgozik alá a csapatnak. Tegnap pár veszélyes lövésig is eljutott a rendkívüli mezőnymunka mellett.          

8/10
Szerkesztői pontszám

Jude Bellingham (OP: 7,6)

Picit halványabb volt tegnap Jude, az első félidőben eléggé pontatlan volt, a második játékrészre feljavult, és kiosztott két parádés labdát is. Én többet pihentetném, mert nagy szükségünk lesz rá a következő időszakban.   

7/10
Szerkesztői pontszám

Vini Jr. (OP: 5,6)

Gyönyörű gólpassz, egy kiharcolt, de meg nem adott tizenegyes, és folyamatos veszélyforrás jellemezte a játékát. Ezen felül kihagyott három helyzetet, amelyek közül egy volt igazi “bűn”, a nagyképű megoldást választotta a hatékony helyett, szerencsére ez most belefért, legközelebb meg majd okosabban dönt. A pontszámát illetően számítok erőteljes kommentekre, szívem szerint 7,5-öt adnék, de azt nem tudok.   

8/10
Szerkesztői pontszám

Cserejátékosok

Camavinga (OP: 7,1)

Stabil volt, illetve volt még egy távoli lövése. 

7/10
Szerkesztői pontszám

Rodrygo (OP: 6,5)

Jól szállt be, volt pár szép csele. 

7/10
Szerkesztői pontszám

Carvajal és Brahim a meccs kései fázisában álltak be, pontszámot feleslegesnek érzek kiadni. Annyit érdemes elmondani, hogy Brahim is kiharcolt egy tizenegyest, amit a bíró meg a VAR nem akart észrevenni. 


Carlo Ancelotti (OP: 7,4)

Könnyed győzelem, jó cserék, minimális pihentetés. Néha nem kell több ennél.  

8/10
Szerkesztői pontszám
Komment
  1. Ha ez Neked teljesítmény volt, nem láttál még igazi focit. Én IMÁDOM a Real, de Te túl dimenzionálod a teljesítményeket. Mendy reál színt alatti. Vini egy bohóc, cirkuszba való, nem a REAL MADRIDBA!

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK