NFL meccset rendeznek a Bernabéuban 2025-ben

Santiago Bernabéu
Az újjáépült Santiago Bernabéu // kép: realmadrid.com

Ami pár napja még pletyka volt, az most hivatalos bejelentéssé vált. Ez lesz az első NFL mérkőzés, amit Spanyolországban rendeznek.

A Santiago Bernabéu fog otthont adni egy NFL mérkőzésnek 2025-ben. A hírt a Mandalay Bay hotelben jelentették be tegnap, két nappal az idei Superbowl előtt. A rendezvényen ott volt Peter O’Reilly, az NFL alelnöke, Emilio Butragueño, a Real Madrid intézményi kapcsolatokért felelős elnöke, valamint Santiago López-Vilas, a Real Madrid Estadio elnöke.

“Az, hogy 2025-ben Madridban rendezünk egy NFL találkozót, azt mutatja, hogy a La Liga tovább bővíti globális lábnyomát, hogy még több szurkolóhoz érjen el a híre az egész világon. Nagyon büszkék vagyunk a Real Madriddal kötött partneri egyezségre, hiszen ez a klub egy hatalmas brand, egy világszínvonalú stadionnal” – nyilatkozta Roger Goodell az NFL képviselője.

“Szeretném kifejezni a legmélyebb hálámat, egyúttal azt is szeretném elmondani, hogy a Real Madridnak hatalmas megtiszteltetés egy ekkora nemzetközi sportesemény költözik a stadionunkba. Példaértékű számunkra, ahogyan a z NFL-t irányítjátok, és örülünk, hogy most közös álmokat is megvalósítunk majd” – reagálta a bejelentésre Emilio Butragueño.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Hat játékos biztosan új számot kap a 2024/25-ös szezonra. (kép: realmadrid.com)
Tovább

Új szezon, új mezszámok

A klub hivatalos honlapján számolt be néhány változásról a számozások tekintetében. Ahogy azt várni lehetett a távozók és…