Rodrygo: Természetesen frusztrál, ha több meccsen át nem szerzek gólt

Rodrygo Goes
Rodrygo Goes (forrás: realmadrid.com)

A brazil támadó szavai a Girona elleni győzelmet követően. 

“Kulcsfontosságú mérkőzés volt. Tudjuk, hogy minden meccsen fontos a győzelem, de ma még inkább az volt. A mi akaratunk szerint alakultak a dolgok, örülünk a győzelemnek.”

“Boldog vagyok, hogy megszereztem az 50. találatomat, különleges pillanat volt. Mindig különleges gólt lőni ebben a mezben. Ez az este tökéletes volt mindannyiunk számára.”

“Az edző sosem beszél velem a gólszerzésről, mivel bízik bennem, ahogy én is bízom benne. Néha vannak olyan időszakok az ember életében, amilyenekre nem igazán vágyik, de szeretném megköszönni a támogatását, hiszen mindig mellettem áll. Ma adott számomra egy újabb lehetőséget, én pedig gólt szereztem, a boldogságom felhőtlen. Sokszor beszélünk, de nem a gólokról, nem szeretünk extra nyomást generálni ezáltal, tudjuk, hogy a találatok is jönni fognak. Természetesen frusztrál, amikor több meccsen át nem tudok betalálni, de muszáj nyugodtnak maradnom. Ancelotti azt mondta, védekezésben jól teljesítettem az első félidőben, a szünet után viszont jelezte, hogy javulhatnék, le is akart cserélni. Ezzel adott némi extra nyomást ugyan, de jött a gólom, úgyhogy minden rendben van.”

“Sok kiváló játékosunk van különböző posztokon. Carvajal és Tchouaméni ma középhátvédként játszottak és nagyszerűen teljesítettek, ez is mutatja a csapat és az egység erejét. Az edző mindannyiunkban hisz. Sokoldalú játékosaink vannak, akik különböző posztokon is bevethetők. Nem volt könnyű a mai meccs, de magabiztosak vagyunk. Tökéletes teljesítményt nyújtottunk támadásban és védekezésben egyaránt.”

“A Bernabéu mindig sokat segít nekünk, különleges érzés itt pályára lépni, hiszen akkor adnak nekünk erőt, amikor arra a leginkább szükségünk van. A dolgok most jól alakulnak a pályán, fenn kell tartanunk ezt a különleges kapcsolatot a szurkolóinkkal is.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK