Vini Jr.: Ez volt az idény eddigi legjobb teljesítménye

Vini Jr. (forrás: realmadrid.com)
Vini Jr. (forrás: realmadrid.com)

A brazil játékos szavai a Girona elleni győzelmet követően. 

“Ez volt az idény eddigi legjobb teljesítménye. Mindent megvalósítottunk, amit az edző kért tőlünk. Úgy presszionáltunk, ahogy kellett. Amikor ez a csapat mindent belead, nagyon nehéz megverni minket, ez jelenti a különbséget. Pedig ma egy kiemelkedő ellenféllel szemben léptünk pályára. Így kell folytatnunk, hogy megnyerjük a LaLigát.”

“A Girona nagyszerű sorozatnak örvend. Nagyon jól játszanak, tudtuk, hogy nem lesz könnyű mérkőzésünk, ezért végig koncentrálnunk kellett és jó játékra volt szükségünk. Amikor a szurkolóink velünk vannak, ahogy ma is, az nagyon megnehezíti az ellenfél dolgát.”

“Nem szoktam a tizenhatoson kívülről lőni, de ma volt hozzá önbizalmam, így megpróbáltam. Nagyon örülök, de most a pihenésre kell koncentrálnunk a keddi meccs előtt.”

“Minden egyes nap együtt edzünk Bellinghammel, egyre jobban ismerjük egymást. Lenyűgöző játékos, remélem, hogy továbbra is ilyen ütemben gyártja majd a gólokat minden sorozatban. Eddig ő a szezon legjobbja, csodálatosan játszik. Ez a csapat olyan, mint egy család, össze kell tartanunk, ha nagy dolgokat szeretnénk elérni.”

“A Bernabéuban mindig öröm játszani, ahogy örömmel tölt el ennek a meznek a viselése is. Remélem, hogy az elnök lehetővé teszi, hogy még nagyon hosszú ideig itt játszhassak.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK