Tebas: A világ három legjobb játékosából kettő a Real Madridban fog játszani

Javier Tebas
Javier Tebas // kép: LaLiga YouTube screenshot

A LaLiga elnöke, Javier Tebas a L’Équipe-nek nyilatkozott a napokban. A beszélgetés során szóba jött Kylian Mbappé, a Real Madrid pénzügyi helyzete és Tebas kapcsolata Florentino Pérezzel is.

Mbappé a Real Madridban

“Természetesen nagyszerű hír a Real Madridnak és a spanyol futballnak is, hogy Kylian Mbappé Madridban folytatja majd pályafutását. Ő a világ egyik legjobbja.”

“Úgy gondolom, hogy jelenleg Mbappé, Bellingham és Haaland a világ három legkiemelkedőbb játékosa, és közülük ketten a Real Madridban fognak játszani.”

A Real Madrid pénzügyei

Tebas már korábban is többször utalt rá, hogy a Real Madrid nagyon stabil pénzügyileg, erre a tényre most is ráerősített az elnök.

“A Real Madridnál nagyon rendben vannak a gazdasági dolgok. Az elnökük és az általános igazgatójuk rendkívül jól menedzselik a klubot, ezzel szemben borzasztóak abban, amikor egy új versenysorozat megszervezéséről van szó.”

Tebas és Pérez kapcsolata

“Legalább három éve nem beszélt velem Pérez. De nem baj, örülök neki, hogy leigazolják Mbappét, emellett szeretném kihasználni ezt az interjút arra, hogy üzenjek Florentinónak: boldog vagyok, hogy a Real Madrid ilyen igazolásokat hajt végre, hogy továbbra is ott legyen a legjobbak között.”

Forrás: L’Équipe
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK