Ancelotti: Ilyen még sosem történt velem

Carlo Ancelotti (forrás: realmadrid.com)
Carlo Ancelotti (forrás: realmadrid.com)

A Real Madrid 2-2-es döntetlent játszott a Valencia otthonában. A mérkőzés leginkább az utolsó pillanatokról maradhat emlékezetes, hiszen Gil Manzano egy beadás közben vetett véget a játéknak – az akcióból gól született, mely így érvénytelen volt. Carlo Ancelotti a mérkőzés után elégedetlenségének adott hangot az eset kapcsán.

„Nem nagyon lehet mit mondani. Ilyesmire még nem volt példa, velem sosem történt még ilyen. A lepattanó után a miénk volt a labda. Ilyet még sosem láttam és nem tudok mit mondani erre. Bellingham piros lapja felidegesített minket, mert nem mondott semmi sértőt. A frusztráció tört ki belőle.”

„Annyit mondott: ’ez egy kib*szott gól’ – és ez az igazság. Ha akkor fújja le a játékvezető, amikor a Valencia kapusa kiütötte a labdát, semmi gond nem lenne, de engedte tovább a játékot és megszereztük a labdát. Úgy vélem, hibázott.”

„Nagyon feldúltak és dühösek vagyunk. Ez normális, de vissza kell térnünk a normális kerékvágásba, mert szerdán fontos mérkőzés vár ránk. Voltak pozitívumok ezen a meccsen és voltak, amiken javítanunk kell. Le kell nyugodnunk kicsit, mert még mindenki forrong. Ehhez elég a tabellára néznünk. Még mindig jól fogunk aludni.”

Bellingham kiállítása

„A játékos egyértelműen kimondta, amit gondolt. Igaz, hogy vehemens volt a gól után, de ez normális. Nem inzultált senkit. Meglátjuk, mi kerül a hivatalos jegyzőkönyvbe.”

Mérkőzés utáni benyomások

„Azzal az érzéssel távozom innen, hogy akár veszíthettünk is volna, mert nagyon rosszul játszottunk az első félidőben, de nyerhettünk is volna egy fordítással, ahogy tettük azt máskor is. Valahol a kettő között maradtam.”

Vini duplája

„Nagyon jó meccse volt. Meghatározó tényező volt számunkra. A tizenhatoson belül hatékonyabb volt, mint azon kívül. Foulquier remek munkát végzett, ami a semlegesítését illeti. Két nagyon fontos gólt szerzett ma.”

Rossz formában van a csapat?

„Nem aggódom. Ez a mérkőzés sok okból kifolyólag bonyolult volt. Az ellenfelünk erős volt, agresszívan játszottak és szervezettek voltak. Sok gondot okoztak nekünk az első félidőben, de sikerült játékba lendülnünk. Így kell folytatnunk, hiszen az idény szakaszában egyetlen pont is létfontosságú lehet.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK